› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.07.2016

Bu oyunu elinizden bırakamayacaksınız: Pokemon Go

Yeni bir akımla karşı karşıyayız. Tüm dünya bu oyunu oynuyor. Eğer siz de Pokemon Go'ya başlamak istiyorsanız, detaylar haberimizde.

Son günlerde Pokemon Go oyunu tüm dünyayı etkisi altına aldı. Bilgisayar başında oyun oynamak için evlerinden çıkmayan gençler artık sokaklara döküldü ve Pokemon avına çıkmaya başladı. 

Bu oyunu elinizden bırakamayacaksınız: Pokemon Go
 

Pokemon Go nasıl oynanıyor, nereden indirmek gerekiyor? 

1990'lı ve 2000'lı yılların başında en çok izlenen çizgi filmlerden Pokemon'u bilmeyen yok. Hatta o dönemlerde bir çocuk Pikachu'ya özenerek uçmak için camdan atladığında çizgi film yayından kaldırılmıştı. Çocukların merakla izlenen çizgi filmin bir anda yayından kaldırılması hayal kırıklığına yol açmıştı. Şimdi o çocuklar büyüdü ve hayranlıkla izledikleri Pokemon'a bir oyunla tekrar kavuştular. 

Oyun, odalarından ve internet kafelerden çıkmayan gençleri dışarı çıkarmayı başardı. Sokaklarda, parklarda ve yollarda ellerinde telefonlarla pokemon avlayan insanlar görürseniz şaşırmayın. Onlar sadık bir Pokemon Avcısı... 

Peki oyunu telefonunuza nasıl yükleyebilirsiniz? Öncelikle oyunu Android telefonlara tarif ettiğimiz şekilde yüklemeniz önerilmiyor. Çünkü herhangi bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

İlk olarak APK sitesine girin ve 58.1 MB dosya boyutuna sahip olan Pokemon Go'nun .APK dosyasını telefonunuza indirin. Attığınız Pokemon Go'nun .APK'sını telefondan bulun ve dosyayı açın. Dosyayı açmak için ayarlar bölümünden telefonunuzu "Bilinmeyen kaynaklar"a aç durumuna getirin. Yüklemeye devam edin. Uygulamanın telefonunuza kurulmasını bekleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra Google ile girişinizi yaparak, karakterinizi oluşturabilir ve oyuna başlayabilirsiniz.

Eğer Iphone kullanıcıysanız, ios.hipstore.mobi sitesinden Pokemon Goy'u indirin. Ayarlar kısmında genele girin ve oradan da aygıt yönetimine tıklayın. Sonra güveni seçin. Uygulama telefonunuza yüklendikten sonra oyuna başlayabilirsiniz.

Ama şunu belirtmek isteriz ki Google Play ve Apple Store dışındaki site ve uygulama dükkanlarından yüklenen aplikasyonlarda geniş güvenlik açıkları söz konusu. Bu açıklar sayesinde hackerler, haberiniz olmadan telefonunuzun ön ve arka kameralarını kullanabilir, SMS’lerinizi okuyabilir, kayıtlı telefon numaralarınıza ulaşabilir ve cihazın mikrofonu açarak konuşmalarınızı dinleyebilirler. Bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER