› 
 › 
Pudra.com 10.12.2012

Stardust ile iPhone’unuz ışıl ışıl parlayacak

iPhone’unuzun ışıl ışıl parlayıp kıyafetinizle, makyajınızla ve diğer aksesuarlarınızla daha uyumlu olmasını, bunu yaparken telefonunuzun darbelere karşı korunmasını ister misiniz? Öyleyse Stardust'la tanışmalısınız.

iPhone’unuz, ışıl ışıl bir dokunuşla daha dikkat çekici olsun, göz kamaştırsın istemez misiniz? Işıl ışıl parlayan telefonunuz, kıyafetinizle, makyajınızla ve diğer aksesuarlarınızla daha uyumlu olsun; üstelik zarar görmesin diye sakındığınız bu özel telefonunuzun görünüşünü daha da güzelleştirirken, onu darbelere karşı daha fazla korumayı düşünmez misiniz?

Stardust ile iPhone’unuz ışıl ışıl parlayacak

Ttec’in iPhone 4S ve 5 için özel olarak tasarladığı Stardust yan yüzey koruyucu ile telefonunuzu darbe ve çizilmelere karşı korurken aynı zamanda onun ışıl ışıl parlamasını sağlayıp çok daha şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

iPhone 4S ve 5 modelleri için özel olarak üretilen ve leke bırakmayan bir yapıya sahip olan bu yan yüzey koruyucu sayesinde darbe ve düşmelerde telefonunuza hiçbir zarar gelmeyecek. Üstelik ‘Stardust’ın kullanımı çok basit; yan yüzey koruyucu kolayca uygulanabiliyor ve istenildiği zaman da telefondan yine kolayca çıkarılabiliyor.

Telefonunuz kıyafetinizle ve diğer aksesuarlarınızla uyumlu olsun

Yan yüzey koruyucunun gümüş, pembe ve füme renklerinden dilediğinizi seçerek, kıyafetiniz ve diğer aksesuarlarınızla uyumlu bir görüntü yaratabilirsiniz. Ayrıca yanında hediye olarak sunulan Ttec Ultra Şeffaf Ekran Koruyucu ve Ttec Arka Yüzey Koruyucu ile telefonunuzda komple koruma sağlayabilirsiniz.

Stardust yan yüzey koruyucu 29,90 TL'ye satışa sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER