› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.03.2011

Tellwe.com'dan iPad ve iPhone için Kelebek Falı uygulaması

Farklı fal kültürlerini uluslararası platformda buluşturma amacıyla kurulan Tellwe.com, iPad ve iPhone sahibi fal tutkunlarına yönelik yeni uygulaması Kelebek Falı’nı hayata geçirdi.

Yoğun çalışma temposunda kendine zaman ayıramayan fal tutkunları için “Telveniz boşa gitmesin gelin falınıza bakalım” sloganıyla yayın hayatına başlayan Tellwe.com, online kahve falı ve Tarot’dan sonra, şimdi de “Kelebek Falı” uygulamasını hayata geçirdi.

Tellwe.com'dan iPad ve iPhone için Kelebek Falı uygulaması

Yayın hayatına kısa süre önce başlamasına rağmen yüzlerce VIP falcı ve onbinlerce kullanıcıya ulaşan Tellwe.com, iPad ve iPhone sahibi fal tutkunlarının Kelebek Falı’yla yeni fenomeni olacak. Uzun araştırmalar sonucu, özel sembollerin insan hayatına etkileri ve geleceğe dair yorumları içeren oyun, 20 kart ve 50 farklı sembolden oluşturuldu. Karışık halde dağıtılan ve fal tutkunlarının sembolleri eşleştirmesi ile oynanan Kelebek Falı’nda, her eşleşmede geleceğe dair yorumlar yer alıyor.

Hazırlanan uygulamayla ilgili olarak Tellwe.com kurucu ortağı Okan Emici, “Kahve falı kültürünü sanal ortamda en iyi şekilde sunabilmeyi amaçladığımız ilk projemizde, insanların köşe bucak yetenekli falcı arama derdini ortadan kaldırdık. Uluslararası bir platforma taşımak istediğimiz ve hazırlıklarını sonuçlandırmak üzere olduğumuz Tellwe.com Kelebek Falıyla da farklı kültürlere ait fal çeşitlerini dijital ortama aktararak tüm dünyada fal severlerle buluşturuyoruz” dedi.

Proje’nin D4D ile hayata geçtiğini belirten Selçuk Safçı, “Bugüne kadar hayata geçirdiği birçok online platform çalışması üreten D4D ekibinin özel tasarım çalışmaları ve kodlamaların yanı sıra birçok anlam çözümü ve derlemesini içeren Kelebek Falı’nda fal ve oyun meraklıları için keyifli bir ortam hazırladık. Kullanıcılar diledikleri zaman Tellwe sitesi üzerinden de gerçek falcı yorumlarına ve fal severlerle buluşma imkanına kavuşacak” dedi.

Butterfly Gypsy Tarot (Kelebek Falı) adıyla Apple Store’da yerini alan uygulama, iPhone ve iPad sahiplerinin yeni fenomeni olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER