› 
 › 
Pudra.com 28.02.2012

Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması Tolki

Yeni insanlarla tanışmanın en hızlı ve eğlenceli yolu olan Tolki, Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması olarak üç günde on binlerce kişi tarafından indirildi.

Yeni arkadaşlıklar edinmek, yakınınızda bulunan, size uygun kişilerle rahat ve güvenli bir platformda sohbet etmek istiyorsanız yepyeni ve çok eğlenceli bir alternatifle tanışmaya hazır olun. Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması Tolki, bu fırsatı pratik tasarımıyla ayağınıza kadar getiriyor.

Türkiye’nin ilk mobil arkadaşlık uygulaması Tolki

iPhone’unuza yükleyeceğiniz Tolki uygulaması ile nerede olursanız olun yeni insanlarla tanışabilir, hatta 5 dakikada sevgili bile bulabilirsiniz. App Store’a eklendikten sonra 24 saat içinde App Store Social Networking kategorisinde birinci sıradaki Facebook’u da geçerek zirveye çıkmayı başaran Tolki, sadece üç günde on binlerce kişi tarafından indirildi.

iPhone’unuzdan App Store’a girin, Tolki uygulamasını indirin, nasıl insanlardan hoşlandığınızı işaretleyin, yakınınızdaki, size uygun insanlarla tanışın ve sohbete başlayın. Yeni arkadaşlıklar edinmek için yapmanız gereken şey bu kadar basit. Uygulamayı açar açmaz, otomatik olarak karşınıza birilerini çıkaran Tolki, belki iyi bir arkadaş, belki de aşkı bulabileceğiniz, eğlenceli, hızlı, pratik, yepyeni bir uygulama.

Tolki’ye üye olmak için uzun formlar doldurmanız gerekmiyor, üyelik bir dakika bile sürmüyor. Tolki, siz üye olduktan sonra yakınınızda kimlerin online olduğunu araştırıyor ve bu kişiler arasında sizin tercihlerinize en uygun üyeyi belirliyor. Karşınıza çıkan bu kişiyle 5 dakikalık sohbet hakkınız bulunuyor. Eğer onu kendinize uygun görmediyseniz engelleme ve hemen o civardan yeni birisiyle daha konuşma fırsatına sahipsiniz.

Tolki, belki de aynı yerlerde vakit geçirdiğiniz bir sürü yeni insanla tanışmanızı sağlıyor. Çok deneyimli bir ekip tarafından işletilen ve 7/24 kontrol altında olan, güvenli ve kullanıcı dostu bu uygulamayı 18 yaşından küçük olanlar kullanamıyor.

www.tolki.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER