› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2013

Tüyden hafif yeni iPhone Air

iPhone meraklılarına müjde! Yalnızca 70 gram ağırlığındaki iPhone Air, Eylül 2014'te raflarda olacak.

Bundan çok değil iki yıl öncesine kadar iPhone’un yeni modelini sabırsızlıkla beklerdik. Piyasanın kızışmasıyla ve pek çok markanın rekabet gücünün artmasıyla iPhone biraz gözden düşmüştü. Öyle ki 4S dünya çapında olağanüstü bir ilgi görmüşken iPhone 5 yerden yere vurulmuştu. iPhone bu irtifa kaybını ciddiye almış olacak ki önümüzdeki yıl piyasaya süreceği iPhone Air'ın reklamlarını şimdiden sosyal medya üzerinden yayınlamaya başladı.

Tüyden hafif yeni iPhone Air

Cupertinolu şirketinin önümüzdeki yılın eylül ayında piyasaya süreceği yeni iPhone modelinde, iPhone 5/iPhone 5S’ten farklı bir tasarım çizgisi kullanması bekleniyor.

iPhone Air olarak adlandırılan telefon, üst kısmından ölçüldüğünde 1,5 mm, alt kısmı ise 3 mm kalınlığında. Toplam 13 cm uzunluğunda ve 6 cm genişliğinde olan telefon sadece 70 gram (iPhone 5S, 112 gram ağırlığında) ağırlığında.

Neredeyse iki adet kredi kartı kalınlığında olan ve tüy kadar hafif olan telefonda, iPhone 5S’te de kullanılan ana ekran tuşuna yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu Touch ID de kullanılıyor.





POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER