› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.06.2013

Ünlü tasarımcılardan eğlenceli iPad kılıfları

Hayatınızı oldukça kolaylaştıran, yanınızdan ayıramadığınız iPad'inizi kişiselleştirmeye ne dersiniz? Ünlü markaların iPad kılıfları Pudra.com'da!

Kabul edelim ki artık sadece yeni nesil değil, anneler anneanneler bile teknolojik aletlerle yatıp onlarla kalkıyor. Hayatımızı kolaylaştıran bu ileri teknoloji oyuncaklar tek bir tuşla yapmak istediğimiz her şeye yardımcı oluyor.

Sürekli yeni modellerin çıkması ve insanların yenisine sahip olma çabaları sayesinde özellikle iPad'ler fazlasıyla revaçta. Hayatımızı kolaylaştırmalarının yanı sıra küçük ve rahat taşınabilir olmaları ise onları tercih etmemizin diğer bir sebebi.

Böyle bir tüketim çılgınlığı olur da tasarımcılar rahat durur mu? Tabii ki hayır! Dünyaca ünlü tasarımcılar, hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelen iPad'ler için birbirinden hoş kılıflar tasarladı. iPad'ini kişiselleştirmek isteyenler için harika kılıfların bulunduğu galerimize göz atmak için tıklayın.



İçlerinden bazıları o kadar güzel ki yalnız kılıf olarak değil; özel bir davette ya da günlük hayatta onları çanta olarak kullanmanız bile mümkün olabilir!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2