› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2011

Vestel 3D LED TV ile siz de ekrana giriyorsunuz

Vestel'in 3 boyutlu görüntü teknolojisi, üstün görüntü ve ses kalitesi özellikleriyle dikkat çeken yeni 3D LED TV, kendinizi görüntünün bir parçası olarak hissetmenizi sağlıyor.

Vestel 3D LED TV serisi televizyonla kurulan ilişkiye yeni bir boyut katıyor. 3 boyutlu görüntülerde kusursuz performansın yanı sıra 2 boyutlu görüntüleri de Vestel teknolojisiyle 3 boyuta taşıyan yeni 3D LED TV, izleyicilerin kendilerini görüntünün bir parçası olarak hissetmelerini sağlıyor. Kusursuz görüntü ve ses kalitesiyle dikkat çeken Vestel 3D LED TV 46 ve 55 inç seçenekleriyle tüketiciye sunuluyor. Ürünle birlikte 2 adet 3D gözlük hediye edilirken, 550 TL değerindeki 3D Bluray Player ve 3 boyutlu Okyanus Dünyası filmi de, arzu eden herkese sadece 230 TL farkla sunuluyor.

Vestel 3D LED TV ile siz de ekrana giriyorsunuz

Vestel 3D LED TV serisi, “görüntünün tozunu alan” Pixellence teknolojisi ve 200 Hz. speed Movie Sense özelliğiyle mükemmel sinema deneyimini evlere taşıyor. Vestel 3D LED TV, SRS Trusurround HD ses sistemiyle de Full HD televizyon izleme keyfini yüksek kaliteli HD performansıyla tamamlıyor.

Vestel 3D LED TV’lerde bulunan USB girişleri video ve fotoğraf dosyalarını geniş ekranlarda mükemmel kalitede izleme, müzik dosyalarını ise çok doğal ses performansı ile dinleme olanağı sağlıyor. 200 Hz yenileme hızıyla hareketli görüntülerde oluşan titreme sorununu tamamen yok ederek net ve pürüzsüz bir görüntü sunan yeni Vestel 3D LED TV, DVD film izleme ve oyun keyfini de doruğa çıkarıyor. HDMI, HD dijital karasal ve HD kablolu yayınlara uyumlu olarak geliştirilen Vestel 3D LED TV, kullanıcılara dijital yayın dünyasının kapılarını açıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER