› 
 › 
Pudra.com 23.08.2012

Yıkanmayı seven klavye: Logitech K310

Silerek klavyenin gerçekten temizlendiğine ikna olmayanlar, müjde! İnce tasarımının yanı sıra yıkanabilir özelliği ile de dikkat çeken "Logitech Washable Keyboard K310" ekimde piyasaya çıkıyor.

Logitech PC klavye ailesinin en yeni üyesi Logitech Washable Keyboard K310, ince tasarımıyla dikkat çekerken ayrıca su ile rahatça yıkanıp temizlenme özelliği ile hijyenik bir konfor sunuyor.

Yıkanmayı seven klavye: Logitech K310

USB kablosu hariç olmak üzere 28 cm’lik derinliğe kadar suda yıkanarak temizlenebilen Logitech Washable Keyboard K310, klavyenin arkasında bulunan su tahliye kanalları sayesinde kolayca kuruyor. Tuş karakterleri, harflerin yıkama esnasında silinmemesi için lazer baskılı ve UV kaplı.

Dayanıklılığı ve rahat kullanımıyla öne çıkan Logitech Washable Keyboard K310, modern tasarımı ile bilgisayarınızı tamamlıyor. Beş milyon vuruşa kadar dayanıklı tuş takımına sahip olan K310, Windows® XP, Windows Vista® ve Windows® 7 ile uyumlu. Klavye üzerinde, internet erişimi, e-posta ve ses gibi birçok uygulamayı tek bir tuşla açmayı sağlayan 12 kısa yol tuşu bulunuyor.

Logitech Washable Keyboard K310’un Ekim 2012’de Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER