› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2016

2. Gastromasa Konferansı ünlü şefleri ağırlıyor

Türk mutfağını dünyaya tanıtmayı hedefleyen Gastromasa Konferansı 10 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak. Konferans birbirinden ünlü şefleri ağırlayacak.

Gastronominin Türkiye’de gelişimini sağlamak ve Türk mutfağının nefis lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için güzel bir fırsat sunan 2. Gastromasa Konferansı 10 Aralık'ta CVK Bosphorus Otel’de gerçekleşecek. Gastronomi profesyonellerini ve yemek meraklılarını buluşturacak konferansın bu yılki teması "Hikaye" olacak.

2. Gastromasa Konferansı ünlü şefleri ağırlıyor
Dünyaca ünlü şefleri ve yatırımcıları Türk Gastronomisi ile buluşturacak 2. Gastromasa Konferansı, yıldız şefleri Türkiye’de ağırlamaya hazırlanıyor. Ana teması “Hikaye” olan konferansta ünlü şef ve yatırımcılar başarı hikayelerini Gastromasa konferansında anlatacak. Etkinlik süresince çeşitli workshoplar da gerçekleşecek.

Dünyanın En İyi 50 Restoranı arasında 7. sırada yer alan 2 Michelin yıldızlı Mugaritz restoranının sahibi Yıldız Şef Andoni Luis Aduriz konferans konuşmacıları arasında yer alıyor. Başarısının sırrının grup çalışması olduğunu söyleyen Ünlü Şef Aduriz, “az çoktur” mottosuyla hareket eden restoranı Mugaritz’in yapısını ve hikayesini Gastromasa katılımcılarıyla paylaşacak. Konferansa katılacak diğer ünlü isimler arasında "Dünyanın En İyi 50 Restoranı" listesini yapan jüride Güneydoğu Asya Akademi Başkanı olarak görev alan Talisman Media Grup’un Kurucusu Mason Florence, “Dünyanın En İyi Pasta Şefi” ödüllü Albert Adria, Bilbao’nun yenilikçi ve yaratıcı şefi Josean Alija, Amerikan Barbekü kültürünün Brezilya’daki önemli temsilcisi, et ve steakhouse denilince akla ilk gelen isimlerden Andre Lima de Luca, 3 Michelin yıldızlı Fransız Şef Regis Marcon, Arzak Restaurant’ın şefi dünyanın en iyi kadın şeflerinden Elena Arzak, dünyaca ünlü İtalyan Pasta Şefi Gianluca Fusto, Michelin yıldızlı ve Michelin yıldızı ile The World’s 50 Best Restaurants listesine girme potansiyeli olan önemli restoranların Türk şefleri Ali Güngörmüş, Somer Sivrioğlu, Serkan Güzelçoban ve Fatih Tutak da var.

Dünyanın her yerinden önemli gurmelerin, bloggerlar'ın ve yemek yazarlarının katılacağı konferans, gastronomi meraklıları için bir festival havasında geçecek gibi görünüyor, ilginizi çekiyorsa kaçırmayın deriz.
Dünyaca ünlü yıldız şef Aduriz İstanbul'a geliyor

Tarih: 10 Aralık 2016
Yer: CVK Bosphorus Otel

Biletleri Biletix'ten alabilirsiniz.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER