› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2016

Amazon Kraliçeleri geldi

Güneydoğu Anadolu kadınlarının ellerinden çıkan Amazon Kraliçeleri ürünleri ve Cercis Murat Konağı lezzetleri Eataly’de sunuluyor.

Eataly, 1 Ekim-31 Aralık arasında Mezopotamya kültürünün en rafine lezzetlerini sunarak ünlenen Mardinli Cercis Murat Konağı’nı ağırlıyor. Bu süre zarfında Mardin’in damak çatlatan yemekleri özel bir mönü şeklinde sunulurken, aynı zamanda Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nin maharetli kadınlarının ürettiği ve Amazon Kraliçeleri markası altında hayat bulan doğal ürünler de satışta olacak.

amazon kadınları, lezzet, eataly
Bölgenin içinden geçtiği son koşullardan sonra, ünü tüm dünyaya yayılan Cercis Murat Konağı’nın şefi Ebru Baybara Demir Hayatım Yenibahar projesini hayata geçirdi. Bu sayede hem Mardin’de hem de Güney Doğu Anadolu’nun diğer şehirlerinde kadınların istihdama katılmasına olanak sağlıyor ve kız çocuklarının eğitimine destek veriliyor.
amazon kraliçeleri
Eataly’de 31 Aralık’a kadar bu proje kapsamında üretilen Amazon Kraliçeleri ürünlerinin yanı sıra takılar, şallar, aksesuarlar ve doğal lezzetlere ulaşmak mümkün. Hazır oraya gitmişken, muhteşem Cercis Murat Konağı’nın mönüsünü es geçmeyin deriz.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER