› 
 › 
Pudra.com 02.11.2011

Boğaz'da öğle yemeği

Four Seasons Bosphorus'un ana restoranı Aqua'nın öğle menüsü yenilendi, genişledi. Antipasti'lerden Akdeniz mutfağının seçkin lezzetlerine uzanan menü iş yemekleri ve dostlarla buluşmak için ideal.

Dışarıdan öğle yemeğine çok para vermeye hazır bir grubun gidebileceği bir yer gibi görünse de aslında öyle değil. Şehrin merkezinde, ferah ve huzur verici. İster dostlarınızla buluşun, isterse iş yemekleri için tercih edin. Hepsinde aynı keyfi alacaksınz. Four Seasons Bosphorus'un ana restoranı Aqua'dan bahsediyoruz. İlhamını Boğaz’dan alan Aqua’da, Executive Sous Chef Luca De Astis ve ekibinin hazırladığı İtalyan antipasti büfesi, sonbahar ve kış ayları boyunca öğle yemeklerine renk katıyor. Üstelik mükemmel Four Seasons servisi eşliğinde.

Boğaz'da öğle yemeği

Büfeden seçeceğiniz enfes antipastileri, menünün Akdeniz kıyılarına özgü lezzetleri ile birleştirerek öğle yemeklerini ziyafete dönüştürmek mümkün. Risotto ve ev yapımı makarna çeşitlerinin yanı sıra ana yemeklerden et ya da balık seçenekleri ve tatlı alternatifleri ile kendi menünüzü yaratabilirsiniz. Hafif bir öğle yemeği için taze bahçe yeşillikleri ve enfes deniz ürünleri ile sağlıklı ve besleyici salatalar hazırlayabilir ya da iştah açan İtalyan peynirleri ile tadına doyulmaz bir tabak oluşturabilirsiniz.

Porcini mantarı turşusundan zeytinyağlı kuşkonmaza, füme ançuezden marine edilmiş ton balığına kadar bir çok klasikleşmiş İtalyan mezesi ile alternatifleri daha da çoğaltabilirsiniz.

Kişi başı (KDV dahil) fiyatlara gelinsek:
Antipasti büfesi 50 TL
Antipasti büfesi + pasta ya da risotto 70 TL
Antipasti büfesi + tatlı 70 TL
Antipasti büfesi +ana yemek 89 TL
Antipasti büfesi + ana yemek + tatlı 100 TL

Şimdi bir mola verin. Kendinizi ve iş arkadaşlarınızı Boğaz'da ağırlamanın tam zamanı. Detaylı bilgi ve rezervasyon için
Four Seasons Bosphorus, Aqua Restaurant
Tel: 0212 381 4059
.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER