› 
 › 
Pudra.com 17.07.2012

Chado'nun aromalı çayları Uzakdoğu'dan...

Dünyanın farklı yerlerinde yetişen çok özel ve yerel çayları Türkiye’ye getiren Chado, özel aromalı çayları ile Uzakdoğu’nun dingin yaşam felsefesini bir araya getiriyor.

Saygı, sükunet, saflık ve‘uyum çerçevesinde gerçekleşen özel seremonisiyle çay severlerin karşısına çıkan Chado, sağlığa verdiği önemi; bu seramonisini nefes ve meditasyon aktiviteleriyle destekliyor. Chado, seremonide bu özel çayların sağlığa olan olumlu etkilerini kaliteli nefes ile birleştirerek daha zinde bir yaşamın anahtarlarını sunuyor.

Chado'nun aromalı çayları Uzakdoğu'dan...

Chado'nun özel aromalı çayları
Adını Uzakdoğu felsefesinden alan ve anlamı “Çaya Giden Yol” olan Chado, çayın hazırlanma, sunuş ve içimini içeren özel bir seramoni anlamına geliyor. Chado’nun saygı, sükunet, saflık ve uyum öğeleriyle oluşan bu seremonisi çay düşkünlerini Zen felsefesiyle tanıştırıyor.

2007 yılından bu yana, dünyanın çeşitli bölgelerinde yetişen kaliteli özel çayları, farklı lezzet deneyimleri arayan çayseverler ile buluşturan Chado, sağlıklı yaşam için pek çok seçenek sunuyor. Hindistan’dan Çin’e, Japonya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan Taiwan ve Vietnam’a çayın birbirinden özel aromalarını poşet olmadan, en doğal haliyle sunuyor.



























Beyaz Çay, Yeşil Çay, Oolong Çayı, Siyah Çay, Çiçek ve Pu-er Çayı şeklinde sınıflandırılan Chado, bunların yanında bitkisel çay kategorisine giren ve C vitamini açısından çok zengin olan Güney Afrika çayı Rooibos, bir Ayurveda çayı olan Marigold Lemon Tulsi Blend ve birçok meyvenin karışımı tropik tatlar içeren Tropical Mate çaylarını ürün yelpazesinde barındırıyor.

Chado, organik Hint çayı Chai Masala, tek tek elle toplanmış Çin yasemin çayı Jasmine Pearls, Hint yeşil çayı Himalayan Sun Dried, Japon organik çayı Matcha, Çin beyaz çayı Imperial White gibi özel çaylarla çay düşkünlerine sesleniyor. Güney Afrika’da yetişen Rooibos bitkisinin vanilya parçaları ile harmanlaması ile elde edilen Rooibos Vanilla ise kafein içermiyor.

Yaz sıcaklarında soğuk çay çözümü
Dünyanın değişik yerlerinde yetişen özel ve yerel çayları en doğal haliyle çay severlere sunan Chado sıcak yaz günlerinde de sağlıklı bir şekilde serinlemek isteyenlere yaza özel birçok alternatif sunuyor. Taze zencefille ılık suda 20 dakika demlenmesi önerilen ‘Jasmine Pearls’ ve ‘Rooibos’ çayları buzdolabında 2-3 saat bekletiliyor ve soğuyan çaylar, taze nane yaprağı, limon dilimi ve buz ile servis ediliyor. Ayrıca, portakal kabuğu, şeftali gibi kurutulmuş çeşitli meyvelerin doğal aromalar ile harmanlanması ile elde edilen ve yüksek oranda vitamin içeren ‘Energy Boost’ çayı da yaz aylarında sağlıkla serinlemenizi sağlayacak seçeneklerden biri olarak beğeninize sunuluyor.

Chado satış ve servis noktaları
Papermoon, Hyatt Regency, The House Cafe Şubeleri, Caribou Coffee Şubeleri, Backyard Cafe, Nişantaşı PiPa gibi birçok restoran, cafe ve otelin menülerinde yer alan Chado çayları, BTA işbirliği ile artık Atatürk Havalimanı ile Yenikapı İDO’da hizmet veren Cakes&Bakes’lerde çay severlerle buluşuyor.

Chado ürünleri ayrıca hiçbir kargo ücreti ödemeden, Chado’nun yenilenen web sitesi Chado.com.tr'den de temin edilebiliyor.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER