› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.09.2011

Doğal ve organik ürün arayanların vazgeçemediği site: Toprakana.com.tr

Türkiye'nin farklı yörelerinde doğal ve katkısız üretim yaparak sağlıklı ürünler sunan üreticiler Toprakana.com.tr sitesinde buluşuyor. Site organik, doğal ve sağlıklı ürünleri kargo ücreti almadan evinize teslim ediyor.

Günümüzün genç anneleri geleneksel değerlerin daha çok farklında artık. Bebeklerine ve eğitim çağındaki çocuklarına daha bilinçli ve seçici bir yemek alışkanlığı kazandırmayı önemsiyorlar. Bu talebi farkeden gıda endüstrisi de ürünlerinde sağlığı giderek daha ön plana çıkarmaya başladı. Gıda güvenliği ve biyoçeşitliliğin sürdürülebilirliği açısından alternatifleri korumak ve hatta her birine güç kazandırmak önemli.

Doğal ve organik ürün arayanların vazgeçemediği site: Toprakana.com.tr

Toprakana.com.tr sitesi işte bunu başarmaya çalışıyor. Köşede kalan, sesi daha az çıkan ve ama doğrularından vazgeçmeyenleri bulup, onların sağlıklı ürünlerini tüketicilere sunuyor. Ata tohumlarının değerini bilen, temiz topraklarını sentetik gübre ve ilaçlarla kirletmeyi kabul etmeyen, "az olsun temiz olsun" demeyi tercih eden bu üreticilerin sayısı ne yazık ki çok az kaldı.

Kendilerini ve ürünlerini Toprakana.com.tr sitesinde tanıtabilen bu önemli üreticiler siparişlerinizi sevkıyat günlerinde köylerinden evinize aracısız olarak gönderiyorlar. Yani eğer Şaban Amca'nın domatesini beğendiyseniz, bir başka tarihte yine aynı domatesin tadı mutfağınıza ulaşıyor. Toprakana.com.tr'de mevsim ürünleri, taze ve lezzeti üstünde olarak sunuyor.

Sitenin kurucusu Cem Birder aynı zamanda bir üretici. Bayramiç'te, Ege'nin değerli topraklarında meyve üretimi yapıyor. Turunçgil ve zeytin dışında, hemen hemen bütün meyveleri mevsiminde üreticilere gönderebiliyor. Ancak en çok elma ve kiraz üretimi dikkat çekiyor.


Toprakana.com.tr doğal tarım ve sağlıklı ürünler için neler yapıyor?

- Doğal ve organik gıda ürünlerinin aracısız olarak üreticilerden, hiçbir ara depolama olmadan evlerimize ulaştırıyor
- Üreticisini tanıyan bir tüketici ağı oluşturuyor
- Talebe göre mevsimsel ürün çeşitliliği oluşturuyor
- Üreticiler arasında adil ticareti ve etik rekabeti güçlendiriyor
- Tüketici yorumlarıyla, lezzet ve sağlık parametrelerini sürekli takip edebiliyor
- Küçük çiftçiliği, yerel tohum ve geleneksel üretimi destekliyor
- Gıda güvenliği ve sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Ne tür ürünler bulabilirsiniz?
Tüm ürünler doğal veya organik. Her türlü sebze ve meyve, kuru gıdalar, bakliyatlar, bal, arı ürünü, süt ürünleri, oyuncak, yumurta, ekmek, un, salça, pekmez, zeytin ve zeytinyağı, tatlı.

Nasıl sipariş verebilirsiniz?
Siteye adres bilgilerinizi vererek üye oluyorsunuz. İstediğiniz üreticilere asgari sipariş tutarı karşılığı siparişinizi verdikten sonra, havale/EFT veya kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz. Sitedeki sevkıyatlardan hiçbir kargo bedeli alınmıyor. Ürünler üreticilerin belirlenmiş sevk günlerinde adresinize özel kutularda gönderiliyor.

Neden Toprakana'dan alışveriş yapmalısınız?
- Tek bir coğrafyada sınırlı miktarda ürünle çalışmak yerine, Türkiye'deki farklı bölgelerdeki üreticilerin üretimine ve kazancına destek olabilirsiniz.
- Beğendiğiniz ürünlerin başka üreticilerin veya bölgelerin ürünleri ile karışma riski yok. Çünkü direkt üreticiden alıyorsunuz.
- Sadece doğal ve organik ürünler satışa sunuluyor. Her bir üreticinin üretim tercihleri tanıtım kartlarında belirtiliyor.
- Satışa sunulan ürünleri fiyat ve diğer özellikleri ile mukayese edebiliyorsunuz.
- Yeni ürün ve üreticilerle tanışma imkanınız var.

Bunları unutmayın:
Toprakana gıda ürünlerinin dikkatli seçilmesi ve az tüketimini destekliyor. Bu yüzden toptan satış yapmıyor. Sadece evsel ihtiyaçlarınız için her üründen bir defada en çok 7 birim alım imkanı tanıyor. Böylece daha çok sayıda insanın az sayıda üretilen ürüne ulaşmasını sağlıyor.

Daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için
www.toprakana.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER