› 
 › 
Pudra.com 01.12.2014

Four Seasons’ta çikolata günleri başlıyor

Yıl bitmek üzereyken ağınızızda hoş bir tat bıraksın ister misiniz? Executive Pastane Şefi Ghislain Gaille’in imzasını taşıyan özel çikolata büfesinden harika tatlar deneyimlemek istiyorsanız bu ay bitmeden Four Seasons Hotel Bosphorus’a uğrayın.

Yeni yıla özgü zarif dekorasyonu ile Yalı Lounge’un samimi atmosferinde gerçekleşecek Çikolata Günleri, tatlı severleri eşsiz bir yolculuğa davet ediyor. Tutkuyla pasta yapan bir ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan ve altı senedir Four Seasons Bosphorus’ta Executive Pastane Şefi olarak yaratıcı lezzetler sunan Ghislain Gailleile Pastane Ekibi’nin hazırladığı menüde, truffle, makaron ve ekler çeşitlerinin yanı sıra a la carte tatlı seçenekleri de bulunuyor.

Four Seasons’ta çikolata günleri başlıyor

Çikolataya doymak isteyenler için hazırlanan büfenin baş kahramanları, nane çikolatalı, çıtır krepli ve kakao tozlu çikolata truffle... Bu eşsiz lezzetlerin yanı sıra çikolatalı ekler ve makaronlar, brownie lolipop, karamelli portakallı şekerlemeler, portakal ve fındıklı Barres Cripsy Rice, kuru meyveli ve kuru yemişli çikolata da büfenin bağımlılık yaratacak tatlıları arasında geliyor.

four seasons bosphorus yali lounge cikolata gunleri gurme 2

Zengin seçenekleriyle, farklı damak tatlarına hitap edecek çikolata menüsü, Four Seasons Yalı Lounge’da, Aralık ayı boyunca her gün saat 17:00 – 23:00 saatleri arasında çikolata tutkunlarını bekliyor.

Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus
Adres: Çırağan Cad. No: 28 Beşiktaş-İstanbul
Telefon: (0 212) 381 40 00


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER