› 
 › 
Pudra.com 06.01.2012

Godiva'nın Sevgililer Günü sürprizi

Godiva, her duyuya hitap eden Sevgililer Günü koleksiyonuyla sevgilisine çikolata hediye etmek isteyen aşıklar için özel "Mont d'Amour" Aşk Tepesi çikolatalarını tasarladı.

Godiva’nın Sevgililer Günü'ne özel tasarladığı "Mont d’Amour" koleksiyonu egzotik ülkelerin esintileriyle sizi lezzetli bir yolculuğa davet ediyor.


Dört farklı özel çikolata ile geliştirilmiş Sevgililer Günü koleksiyonundaki yeşil çay aromalı "Royal Matcha" serisi, tüketicilerini Japonya’nın uzak diyarlarına götürüyor.

Hafif kıvamlı fındık musu ve Sicilya’nın keskin limon musuyla harmanlanmış "Mont D’Amour Gianduja Citron" ise Akdeniz güneşini teninizde hissettiriyor.

Güney Fransa’nın kuş üzümüyle bütünleşmiş kestane musundan oluşan "Mont D’Amour Cassis Marron" serisi, ahenk arayan çiftler için ideal.

Belçika’nın çileğiyle ünlü Wépion bölgesinden toplanan çileklerden yapılan seri "Mont D’Amour Fraises de wepion" ise koleksiyonun en özel tatlarından. Tüm koleksiyon Sevgililer Günü için tasarlanan kalp şeklindeki saten kutular ve özel süslemeler eşliğinde servis ediliyor.

www.godiva.com


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER