› 
 › 
Pudra.com 06.08.2015

İstanbul Coffee Festival 22 Ekim'de başlıyor

İstanbul Coffee Festival 2015, 22 Ekim'de tarihi Haydarpaşa Garı'nda gerçekleşecek. Kahve severlerin merakla beklediği etkinliğin detayları Pudra.com'da.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi toplayan İstanbul Coffee Festival, bu sene 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul'un tarihi sembollerinden Haydarpaşa Garı'nda gerçekleşecek. Workshoplar, seminerler, özel sergiler ve SCAE Türkiye Kahve Şampiyonası gibi birçok etkinlik kahve severleri bekliyor.

İstanbul Coffee Festival 22 Ekim'de başlıyor



4 gün boyunca dünyanın birçok yerinden gelen usta baristaların hazırladığı kahveleri tadabilir, evde nasıl daha kaliteli kahve yapabileceğinizi öğrenebilir, en iyi kahve malzemelerini satın alabilirsiniz. Butik kahve dükkanlarının da olacağı festival farklı mekanlarda farklı kahveler denemeyi seven gezginler için harika bir fırsat olacak.
 

İstanbul Coffee Festival'de ne yapabilirim?

 
  • Artisan Bar'a gidip La Marzoco'nun el yapımı makinalarıyla hazırlanan kahveleri yudumlayabilir, İstanbul'un en iyi baristalarıyla tanışıp onların kahvelerinden tadabilirsiniz.
  • CoffeeARTİst'te içinde tasarım makinalardan latte sanatına kadar birçok eserin bulunduğu çok özel kahve galerisini gezebilirsiniz.
  • Demleme Barı'nda dünyanın farklı yerlerinden, farklı kavurma yöntemleriyle hazırlanan kahve lezzetlerini deneyebilirsiniz.
  • Bağımsız sanatçıların yaptığı müziklerle sadece kahvenin değil müziğin lezzetine de doyabilirsiniz.
  • Atölyede yapılan workshoplara ve söyleşilere katılabilirsiniz. Ancak önemli bir not atölye etkinliklerine katılım sınırlı sayıda bu yüzde festival tarihine yakın bir zamanda kayıt yaptırmalısınız.
  • Kahve alanında tek resmi organizasyon olan World Coffee Events için katılımcıların belirleneceği seçmeleri SCAE Türkiye Kahve Şampiyonası'nda izleyebilirsiniz. Yapılacak olan şampiyonada; Barista Yarışması, Latte Art Yarışması, Türk Kahvesi Yarışması, Kahve Demleme Yarışması, Kahve Kavurma Yarışması dallarında birinci olan baristalar, Dünya Şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek.

Kahve severlerin mutlaka ajandalarına not etmesi gereken İstanbul Coffee Festival'i biz sabırsızlıkla bekliyoruz.

www.istanbulcoffeefestival.com

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kahve içmek için 5 neden daha!
Bir kahve daha içmek için yeni bir neden mi arıyordunuz? İşte kahvenin depresyondan hafıza problemlerine kadar hiç bilmediğimiz bazı faydaları.

Kahve: Gizli güzellik iksiri
Sabahları, mis kokulu nefis bir kahvenin yerini ne tutabilir sizce? Hiçbir şey! Peki, bu lezzetli içeceğin sadece bir içecek olmadığından haberiniz var mı? Kahvenin mucizevi güzellik sırları Pudra.com'da.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER