› 
 › 
Pudra.com 01.06.2012

Kayra gururla sunar: Imperial Cabernet Sauvignon-Merlot 2009

Merakla beklenen Kayra Imperial 2009, Trakya’da yetişen Cabernet Sauvignon ve Urla’da yetişen Merlot üzümleriyle harmanlandı. Sadece 17 fıçı üretilen Kayra Imperial Cabernet Sauvignon-Merlot 2009'u tadın!

Anadolu'nun bereketli toprakları, o yılın iklim koşullarına bağlı olarak bazı üzümlere daha cömert davranıyor. Köklerinden tanelerine lezzet taşırken, güneşi, yağmuru ve rüzgarıyla onları taçlandırıyor. Her yılın en iyi rekoltesi olan üzümleri şaraba dönüştüren Kayra Imperial, şimdi Anadolu topraklarının tüm cömertliğini Fransa’nın önde gelen üzümleri olan Cabernet Sauvignon ve Merlot’ya göstermesiyle doğan 2009 rekoltesini şarap tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Kayra gururla sunar: Imperial Cabernet Sauvignon-Merlot 2009

Kayra’nın şarap yapım uzmanı Daniel O’Donnell,Kayra Imperial Cabernet Sauvignon-Merlot 2009 için, "Bu şarap karmaşıklığın içindeki basitliği ortaya çıkarıyor. Sevdiklerinizle gerçekleştirdiğiniz bir sohbet gibi zengin ve karmaşık, dostluk gibi cömert, hatıra gibi kalıcı ve kahkaha gibi de coşkulu olan bu şarap, size en iyiyi sunuyor" diyor.

Keyifli bir içim ve uzun vadeli bir deneyim sunan koyu yakut rengindeki bu eşsiz şarap, burunda çikolata, menekşe, hanımeli, böğürtlen, meyan kökü, yeşil biber ve tatlı baharat aromaları, damakta ise kadifemsi ve olgun tanen yapısı, tam gövdeli, uzun bitişli, orta asidite, dengeli, olgun kırmızı meyve ve siyah frenk üzümü ile kuru meyve aromalarını hissettiriyor.

20 ay Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında dinlendirilen Kayra Imperial Cabernet Sauvignon-Merlot 2009 yalnızca 17 fıçı üretildi. Türk şarapları içinde kendine özgü bir yeri olan Kayra Imperial serisinin bu en yeni şarabı kesinlikle tadılmayı bekliyor.


EN ÇOK OKUNANLAR
bubble tea bobajoy 2
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER