› 
 › 
Pudra.com 28.06.2012

Suvla’nın ödüllü rose şarapları

Yurtiçinde ve yurtdışında prestijli yarışmalarda 4 farklı ödüle layık görülen Suvla pembe şarap serisi, bu yaz şarapseverlerin yeni gözdesi olacak.

Suvla’nın bu yaza damgasını vuracak pembe serisi şarapları Suvla Rose Cabernet Sauvignon – Cabernet Franc 2011, Suvla Blush Cabernet Sauvignon 2011 ve koyu renkli pembe şarap stilinin Türkiye’deki ilk temsilcisi Suvla Clairet Syrah 2011, bu yazı renklendirerek şarapseverlerin yeni gözdesi olacak.

Suvla’nın ödüllü rose şarapları

Güçlü ve karakterli bir teruar ve yüksek teknolojiye sahip şaraphane alt yapısı ile şarap yapımında her detayı kusursuz hale getirmeyi hedefleyen Suvla Şarapları’nın farklı yapım teknikleri ve zengin bir çeşitlilikle üretilen şarapları; Suvla, Suvla Reserve ve Suvla Grand Reserve serileri altında şarapseverlerin beğenisine sunuluyor.
























Ödüllü pembe şarap serisi
Pembe şarap serisi ile yurtiçi ve yurtdışında pek çok ödüle layık görülen Suvla, bu yıl 38 üreticinin 274 şarabı ile katıldığı Masters of Wine Weekend’de ‘rose şaraplar kategorisi’nde Suvla Blush 2011 ile 1’inci, Suvla Rose 2011 ile 3’üncü oldu. Suvla Rose Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc 2011 ise uluslararası arenada önemli bir başarıya imza atarak Londra Şarap Fuarı’yla eş zamanlı yapılan dünyanın en prestijli yarışmalarından International Wine Challenge‘dan (IWC) gümüş, Decanter’den ise övgüye değer – commended madalya aldı.

Mükemmel eşlikçiler
Muhteşem meyve aromalarının damakta canlı ve kusursuz uyumuyla her yemeği bir keyfe dönüştüren Suvla pembe serisi şarapları, aperitif olarak da mükemmel bir seçim olarak dikkat çekiyor. Suvla Blush, Suvla Rose Cabernet Sauvignon ve Suvla Clairet Syrah; yaz aylarının en çok tüketilen yemekleri olan deniz ürünleri, pizza, salata, ızgara ve makarnaların yanında da mükemmel eşlikçiler olarak bu yazın rengini ‘pembe’ olarak ilan ediyor!

Suvla.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER