› 
 › 
Pudra.com 05.07.2012

1-3 yaş çocuğu olanlar için "Annenin Rehberi" çıktı

Psikolog ve Gelişim Uzmanı Sinem Olcay Kademoğlu'nun "Annenin Rehberi" adlı yeni kitabı, 1-3 yaş arası çocuğu olanlar için yol gösteriyor ve çocuk yetiştirmedeki can alıcı sorulara yanıt veriyor.

"Merhaba Bebek" kitabının yazarı, Psikolog ve Gelişim Uzmanı Sinem Olcay Kademoğlu'nun "Annenin Rehberi" adlı ikinci kitabı çıktı.

1-3 yaş çocuğu olanlar için

1-3 yaş çocuk gelişiminde temel oluşturacak konuları içeren bu kitap, "Çocuğa, istediği şeyleri yapabilmesi için sınırsız özgürlük mü tanınmalı, yoksa kendini kontrol etmeyi öğrenmesi için kurallar mı koymalı?", "Özgüvenli çocuk nasıl yetiştirilir?", "Uyku düzeni nasıl kazandırılır?", "Beslenmedeki sorunlar nasıl çözülür?", "Çocuklarla kaliteli vakit nasıl geçirilir?", "Hangi oyunlar oynanmalı?" gibi soruları cevaplıyor.

Sinem Olcay Kademoğlu kitapta İstanbul Parenting Class'ta (İPC) ailelerle yürüttüğü çalışmalarda etkinliğini gözlemlediği bilimsel temelli tavsiyeleri ve çocuk yetiştirme stratejilerini paylaşıyor.

1-3 yaş çocuğu olan tüm anne babaların yararlanacağı "Annenin Rehberi"ni keyifle okuyacağınızı düşünerek Pudra.com olarak tavsiye ediyoruz.

Annenin Rehberi
Sinem Olcay Kademoğlu
Remzi Kitabevi
Fiyatı: 15 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER