› 
 › 
Pudra.com 20.12.2012

2012'nin en iyi 50 romanı

Bu yıl kendi türünde iddialı ve okumaya değer pek çok kitap çıktı. İdefix, 2012'nin en iyi 50 romanını seçti. Okuma serüveninize ışık tutacağına inandığımız bu harika 50 kitabı sizinle paylaşıyoruz.

2012'nin en iyi 50 romanı kitap 2
2/53
2012'nin öne çıkan 50 romanı nasıl seçildi?
Online kitapçı idefix.com'un her yıl düzenlediği İdefix Sanal Kitap Fuarı kapsamında 2012'nin en iyi 50 romanı 55 seçkin isim tarafından belirlendi. İdefix'in bir yayını olan güncel edebiyat dergisi SabitFikir tarafından hazırlanan bu liste Kasım 2011-Kasım 2012 arasında basılan romanlar arasında öne çıkanlara toplu bakmak ve okuma serüvenimize ışık tutsun diye oluşturulmuş.

Seçici Kurulda Kimler Vardı?
A. Ömer Türkeş, Abidin Parıltı, Adnan Binyazar, Ali Ayçil, Ali Görkem Userin, Altay Öktem, Asım Öz, Asuman Kafaoğlu Büke, Atilla Birkiye, Aykut Ertuğrul, Aysu Önen, Başar Başaran, Behlül Dündar, Burcu Aktaş, Bülent Usta, Cem Akaş, Cem Erciyes, Cemil Kavukçu, Ceyhan Usanmaz, Çağlayan Çevik, Elif Bereketli, Elif Tanrıyar, Ersan Üldes, Esra Yalazan, Ferhat Uludere, Feyza Hepçilingirler, Güray Süngü, Hakan Bıçakcı, Halil Gökhan, Halil İbrahim Özcan, Hasan Cömert, Hayati Roman, Işık Yanar, Kaya Genç, küçük İskender, Mehmet Fatih Kutan, Melisa Kesmez, Meltem Gürle, Mert Tanaydın, Nazan Maksudyan, Necip Tosun, Oylum Yılmaz, Özlem Akalan, Selçuk Uygur, Selim Yalçıner, Semih Gümüş, Sevin Okyay, Sibel Oral, Suavi Kemal Yazgıç, Süreyyya Evren, Tuncay Birkan, Turgay Fişekçi, Yekta Kopan.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2