› 
 › 
22.06.2012

2012 yazının en çok okunacak kitapları

Ardı ardına çok yeni kitap çıktı. Bu yaz çok okunacağını düşündüğümüz kitaplarını seçmek kolay olmadı. Kitapevlerini dolaştık, kitapseverlere sorduk, uzmanlara danıştık. Pudra.com gururla sunar...

2012 yazının en çok okunacak kitapları isimsehirbitki 4
4/12

Yılmaz Özdil'den "İsim Şehir Bitki"


Yılmaz Özdil'in vurucu, eğlenceli ve hep düşündürücü yazılarının bir araya getirildiği "İsim Şehir Bitki" baharda çıktı ve çıkar çıkmaz çok konuşuldu.

Geçen yıl çıkan ve satış rekorları kıran "İsim, Şehir, Hayvan" kitabından sonra "İsim, Şehir Bitki" de çıktığı hafta çok satanlar listesine girdi.

Özdil, kısa ve öz bir üslubun egemen olduğu sert vurguları ve yer yer alaycı, yer yer hüzün verici diliyle 19 Mayıs törenlerinin iptal edilmesinden ünlü dağcı ve AKUT kurucusu Nasuh Mahruki'nin vatan sevgisine, "Ak CHP" hükümetinin neler yapabileceğinden İmam Hatip'ler ve dindar gençlik tartışmalarına, 2020 Olimpiyatlar Türkiye'de düzenlense neler olabileceğinden "AncelinaColi"nin Suriyeli mültecilerin kampını ziyaretine kadar değişik konulara el atıyor.

Özdil'in düşündüren, hüzünlendiren, güldüren, sinirlendiren, hayranlık uyandırıcı bir dil ustalığına sahip yazılarını tekrar tekrar okumak için bu kitap tam bir başucu rehberi.


İsim Şehir Bitki
Yılmaz Özdil
Doğan Kitap
23 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2