› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.06.2014

2014 yazının en çok okunacak kitapları

Bir türlü okumaya fırsat bulamadığımız kitapları okumak için, yılın en sevdiğimiz ayları geldi. Pudra.com 2014 yazının en çok okunacak kitaplarını sizler için yazdı.

2014 yazının en çok okunacak kitapları hayat bilgesi mumin 7
7/18
Mümin Sekman – Hayat Bilgesi: Şu Hayatı Nasıl Yaşamalı?

Tarihin başlangıcından beri, hayat insanoğlunun gizemini merak ettiği bir konu. Herkesin cevabını bilmek istediği tek bir mutlak soru var: Şu hayatı nasıl yaşamalı? Mümin Sekman, yeni kitap dizisinde bu soruya yaklaşık 500 farklı cevap veriyor. Ünlü yazarın yeni kitap dizisi, size mutluluğu garanti eder mi bilinmez ama çok konuşulacağı kesin.

“Ne ilginç bir oyun şu hayat! Tek bir hakkınız var. Kuralları oynarken öğreniyorsunuz. Zaman hızla akıyor. Başa çıkmak kolay değil. Sağ çıkmak ise imkansız! Hepimiz büyük bir sorunun peşindeyiz: Şu hayatı en iyi şekilde nasıl yaşamalı? Cevabı bazılarımız içte arıyor, bazılarımız işte. Kadere teslim olan da var, kontrolü sıkı tutan da. Ancak çoğumuzun bildiği yaşadığına yetmiyor! Belki de çözüm, sınıfın en çalışkan çocuklarının sınav kağıdına bir göz atmak! Bizler küçük bir hayatla başa çıkmaya çalışırken, dünyanın zirvesindekiler o büyük hayatları nasıl yönetiyor? Onların bildiği, bizim bilmediğimiz neler olabilir? Dünya büyüklerinin dünya görüşlerini, bir avcı titizliğiyle sistematik bir şekilde taradık. Hayat ve başarı felsefelerini yansıtan farklı ve faydalı fikirlerini özetledik. Bir tür hayat bilgisi bankası oluşturduk. İhtiyaç anında fikir çekebilmeniz için!"
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2