› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.12.2015

Assouline'den yepyeni kitaplar

Moda, sanat, gezi ve yemek alanında en özel kitapları yayınlamasıyla ünlenmiş lüks kitapevi Assouline yepyeni kitaplarla karşımızda.

Sanat, moda, yemek, yaşam ve gezi alanındaki eşsiz koleksiyon kitaplarını bünyesinde bulunduran yayınevi Assouline, birbirinden özel kitaplarla yine karşımızda. Visionary Women ve Jewels of the Renaissance, pudra.com editörleri olarak kütüphanemize mutlaka katmayı planladığımız kitaplardan birkaçı.

Assouline’den yepyeni kitaplar

Jewels Of The Renaissance
Jewels of the Renaissance kitabı, Avrupa'da çağ değiştiren Rönesans dönemine ait ilham verici mücevherleri anlatıyor. Dönemin ruhunu yansıtan cildinin yanı sıra özel fotoğraflara da yer veren kitabın sanat ve tasarım tutkunlarının göz bebeği olacağına eminiz. 
Fiyatı: 685 TL

Hotel Plaza Athene
Paris'in kalbinde yer alan efsanevi Hôtel Plaza Athénée’in hikayesi daha önce yayınlanmamış belgeler, fotoğraflar ve röportajlar eşliğinde anlatılıyor. Bu büyülü otelin ziyaretçileri arasında Grace Kelly ve Gary Cooper, Anna Wintour, Johnny Depp, Sarah Jessica Parker ve Penelope Cruz gibi isimler de var.
Fiyatı: 300 TL

In The Spirit Of Napa Valley
Şarapları ve büyüleyici doğasıyla ünlü Napa Vadisi'ni keşfe çağıran kitap SFWire.com'un kurucusu ve editörü Jennifer Raiser tarafından yazılmış. Napa’nın en önemli mimari yapıları, sanat koleksiyonları, kaplıcaları ve ünlü festivallerine kadar birçok detay ilham verici fotoğraflar eşliğinde bizi bekliyor.
Fiyatı: 180 TL

Place Vendome
Place Vendome, moda, finans ve sanat alanında Paris'in önemli merkezlerinden biri sayılıyor. Alexis Gregory'nin hazırladığı kitapta bu büyülü meydanı Coco Chanel, Ernest Hemingway, Elsa Schiaparelli gibi isimler eşliğinde keşfe çıkıyoruz.
Fiyatı: 300 TL

Visionary Women
Vizyoner Kadınlar Örgütü başkanı Angella Nazarian, alanlarında çığır açan, yenilikçi ve ileri görüşlü kadın yazar, sanatçı, lider ve aktivisti bir araya getirmiş. Ella Fitzgerald, Frida Kahlo, Simone de Beauvoir, Wangari Maathai, Mary Angelou, Doris Lessing ve Malala Yousafzaid gibi alanlarında çığır açan, yenilikçi ve ileri görüşlü kadınları okuyucularla buluşturuyor. 
Fiyatı: 180 TL

Fig & Olive: The Cuisine Of The French Riviera
Leziz zeytinyağlarıyla ünlü Fig & Olive’in arkasındaki isim Laurent Halasz'ın yemeğe olan tutkusu, 60'ın üzerinde tarif ve özel fotoğraflar eşliğinde sunuluyor. 
Fiyatı: 180 TL

Cartier Panthere
Lüks denince akla ilk gelen isimlerden Cartier'in sembolü panter artık bir efsane. Cartier Panteri'nin 100 yıllık evrimini adım adım anlatan kitap, özel çizimler ve fotoğraflar eşliğinde Cartier hayranları ile buluşuyor. 
Fiyatı: 685 TL

One of 100 Maserati and Zegna
İtalyan lüksünü yansıtan Maserati 100. yılını kutlamak için dünyaca ünlü moda evi Ermenegildo Zegna ile işbirliği yaptı ve Maserati Quattroporte Zegna’yı üretti. 100 adet sınırlı sayıda üretilen bu özel otomobilin hikayesini ünlü moda fotoğrafçısı Fabrizio Ferri'nin fotoğraflarıyla anlatıyor.
Fiyatı: 685 TL

Tim Palen : Photographs From The Hunger Games
Dünyada çok sevilerek izlenen Açlık Oyunları serisinin tüm karakterleri Tim Palen imzalı çarpıcı portreleriyle karşımızda. Özel versiyonu sınırlı sayıda basılan kitabın, Açlık Oyunları hayranlarının kült kitaplarından olacağını tahmin ediyoruz. 
Fiyatı: 265 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER