› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2014

Aykut Oğut’un yeni kitabı çıkıyor: Keşke Kadın Olsam

Aykut Oğut’un merakla beklenen yeni kitabı Keşke Kadın Olsam çıkıyor. Kadınlara hitaben yazılan kitabın ön sipariş tarihi 3 Aralık!

"Evrenden Torpilim Var "ve "Bu Egoları Şişirsek de mi Saklasak" kitaplarının yazarı Aykut Oğut’un yeni kitabı "Keşke Kadın Olsam" raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Sıkı bir okuyucu kitlesine sahip olan Aykut Oğut’un merakla beklenen yeni kitabı için ön sipariş tarihi 3 Aralık!

Aykut Oğut’un yeni kitabı çıkıyor: Keşke Kadın Olsam
aykut ogut kitap keske kadin olsam kapak yeniKitabında “Sevgili kadınlar! Erkeklerle asla eşit olamazsınız Çünkü asıl güçlü olan sizsiniz! İçinizdeki tanrıçayı uyandırma vakti geldi!” diyerek kadınlara seslenen Aykut Oğut, kadın-erkek eşitliği konusuna da noktayı koyuyor: “Bugüne kadar hep süregelen bir tartışma vardır. Kadınlarla erkekler eşit midir? Eşit olmalı mıdır? Sevgili kadınlar! Bir erkek olarak size şunu söylemek zorundayım: Erkeklerle asla eşit olamazsınız! En büyük hatanız bizimle eşit olmaya çalışmak! Çok çabalarsanız eşit olmayı becerebilir misiniz? Elbette becerebilirsiniz ama kendinizden, gücünüzden vazgeçerek becerebilirsiniz bunu! Erkekle eşit olmak için varoluş çıtanızı alçaltmanız, daha aşağı inmeniz gerekiyor. Eşitlik mi istiyorsunuz? Siz bilirsiniz!”

Okurlarına yeni kitabının müjdesini Facebook sayfasından veren Aykut Oğut’un kadınlara hitaben yazdığı "Keşke Kadın Olsam"ı biz de merakla bekliyoruz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER