› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.07.2013

Bir blogger'ın tuhaf hayat hikayesi

Dünyaca ünlü blog yazarı Jenny Lawson, 2012'nin "en iyi mizah kitabı" seçilen "Hiç Olmamış Gibi Yapalım" kitabı ile Türkiye'de okuyucu karşısında.

Blog dünyasının yıldızı kabul edilen Jenny Lawson'ın tuhaf hayatını anlattığı kitabı, "Hiç Olmamış Gibi Yapalım" adıyla Türkçe'de. Yabancı Yayınevi'nden çıkan kitap, şaşırtıcı bir keşifle ilgili; korkutucu biçimde insani anların -sanki hiç olmamışlar gibi yapmayı tercih ettiğimiz anların- aslında bizi bugün olduğumuz kişiye dönüştüren anlar olduklarını keşfetmeyi sağlıyor.

Bir blogger'ın tuhaf hayat hikayesi
Jenny Lawson

"Hayatımın en iyi hikâyelerini bu kitaba sakladım" diyen Jenny Lawson, Forbes dergisinin "kadınlara yönelik en iyi 100 internet sitesi" listesinde yer alan bloggess.com ile dünya çapında üne kavuşan çılgın, ironik, komik ve samimi blog yazarı. Hayatından kesitler okurken "bu ne biçim hayat böyle?" dedirtiyor.

2011 Weblog ödüllerinde finalistlerden biri olan Jenny Lawson'ın anılarından oluşan "Hiç Olmamış Gibi Yapalım", Goodreads.com'da aldığı binlerce oyla 2012'nin "en iyi mizah kitabı" seçildi.

Hiç Olmamış Gibi Yapalım
Jenny Lawson
Yabancı Yayınevi
Fiyatı: 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER