› 
 › 
pudra.com 12.10.2010

Bu kitap kadınlar için: Güçlü Kadınlar

Kadınlara ilham veren yazar Louise L. Hay, onlara nasıl daha güçlü ve iradeli olabileceklerini ve kendilerini mümkün olan en üst seviyeye taşıyabileceklerini öğretiyor.




Kadınlar çok uzun süredir hayatları üzerinde daha fazla söz sahibi olmak ve kendi seçimleriyle yaşamayı başarabilmek için çaba sarf etmişlerdir. L. Hay kadınlara daha güçlü ve gayretli olmanın yollarını gösteriyor ve geleceği şekillendirirken geçmişe takılı kalmamak gerektiğinin altını çiziyor.

L. Hay in sıklıkla vurguladığı bazı noktalar, kendine güvenen bir kadının elinde bulundurması gereken en güçlü silahlardan ikisi olan özsaygı ve özgüven. L. Hay, kendine inancı kuvvetli olan kadınların gerekirse tüm dünya karşısında tek başlarına durabileceklerine sıklıkla dikkat çekiyor.

"Mutluluk ve neşeyi yanınızdan hiç ayırmayın ve unutmayın ki en değerli varlığınız sizsiniz; yanınızda bir erkek olmadan da ayakta durabilir ve mutlu olabilirsiniz. Çünkü aranızı en iyi tutmanız gereken kişi sizsiniz."



Louise L. Hay uluslararası çok satan kitaplardan Pozitif Düşünce Gücüyle Mutlu Yaşamın Sırları adlı kitabın yazarıdır ve 25 yılı aşkın süredir dünyanın her yanındaki insanlara, içlerindeki saklı gücün tamamını kullanmaları ve daha kaliteli bir yaşama sahip olabilmeleri için yardımcı olmaktadır


Güçlü Kadınlar
Louise L. Hay
Martı Yayınları
Sayfa Sayısı : 207
Fiyatı : 9,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER