› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.10.2011

Bu kitap "Yüz Yıl Yaşamanın Sırları"nı anlatıyor

Kitap çıkalı iki ay oldu ama yankısı halen sürüyor. Size tavsiye ettiğimiz kitap, "Yüz Yıl Yaşamanın Sırları." Dr. Maoshing Ni, Uzakdoğu’ya ait geleneksel tedavi yöntemlerini Batı’nın modern tedavi yöntemleriyle birleştirerek tavsiyelerde bulunuyor.

Hangimiz uzun bir ömür sürmek istemeyiz ki? Ama kaçımız uzun ömür isterken 100 yılı hedefleriz? Pek çoğumuz "Neden 100 yıl yaşamak isteyeyim ki?" diyerek bu durumu küçümsese de, aslında kendimize itiraf etmemiz gereken gerçek, "yaşamayı sevdiğimiz." Bundan daha doğal bir gerçeklik de olamaz zaten hayatta.

Bu kitap

İşte insanın uzun yaşama isteğine yanıt veren bir kitapla tanıştırıyoruz sizi: "Yüz Yıl Yaşamanın Sırları." Kitabın üçüncü baskısı çıkalı iki ay oldu, ama yankısı halen sürtüyor.

Kitabın yazarı Dr. Maoshing Ni, Uzakdoğu’ya ait geleneksel tedavi yöntemlerini Batı’nın modern tedavi yöntemleriyle birleştiren bir isim. Kitapta "uzun yaşama"nın sırlarını vermek amaçlansa da aslında Dr. Ni'nin dediği gibi "Uzun yaşamanın bir başka yönü, iyileşmedir" sözünden yola çıkarak verilen tavsiyeler, sağlıklı yaşamaya işaret ediyor.

Kitaptaki öğütler beş ana bölümde toplanıyor: "Ne yersiniz?", "Nasıl iyileşirsiniz?", "Neredesiniz?", "Ne yapıyorsunuz?" ve "Kimsiniz?"

Yaşamını bu yönlerden değerlendirerek daha güçlü olmak, daha iyi bir belleğe sahip bulunmak, daha az soğuk algınlığına yakalanmak, daha iyi dinlenmek, daha rahat uyumak, daha mutlu bir cinsel yaşam sürmek, daha az hastalanmak ve başka pek çok yarar sağlamak için gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz. Tabii "Yüz Yıl Yaşamanın Sırları"nda verilen ipuçlarını disiplinli bir şekilde uygularsanız...

Kitaptan bazı tüyoları okumak için 100 yıl yaşamak için ne yapmalı? yazımıza tıklayın.


Yüz Yıl Yaşamanın Sırları
Dr. Maoshing Ni
Doğan Kitap
Fiyatı: 12 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER