› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2009

Coşkun Aral'dan "Annemin Yemekleri" kitabı

Anadolu’nun birbirinden lezzetli yöresel yemekleri, “Annemin Yemekleri” kitabında...

Hotpoint-Ariston’un desteği ile Gazeteci-Yazar Coşkun Aral tarafından hazırlanan “Annemin Yemekleri”nde Karadeniz’den Ege’ye, Güneydoğu’dan Orta Anadolu’ya kadar yedi bölgenin lezzetleri, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın tarifleri ile anlatılıyor.

Coşkun Aral'dan

Anadolu’da lezzet yolculuğu
Zenginliği, çeşitliliği ve farklı pişirme teknikleriyle ayrı bir yeri ve önemi olan Türk mutfağının en özel lezzetlerinin yer aldığı “Annemin Yemekleri” kitabı lezzetseverleri şehirden şehre, Anadolu’ya bir yolculuğa çıkarıyor. Bu toprakların pek çok köşesinden izler taşıyan en özel lezzetlere yer verilen kitapta, çorbalardan et ve sebze yemeklerine hamur işlerinden tatlıya kadar 37 yemek tarifi, Coşkun Aral’ın fotoğrafları ve kısa hikayeleri ile birlikte anlatılıyor.



Anadolu’nun bereketi, annelerin emeği ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri yansıtan “Annemin Yemekleri” kitabı www.hotpoint-ariston.com.tr ve www.haberci.com sitelerine iletişim bilgilerini bırakan herkesin adresine ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Kitap hakkında
Kalabalık aile sofralarında yenen yemeklerin tadı hep başka olmuştur. İnsan hayatı boyunca çocukken yakaladığı ve belleğine hapsettiği lezzetleri arar, durur. Annenin elinden hazırlanan yemeklerin tadını tuzunu öyle kolay kolay bulamaz kimse, annesinin mutfağının dışında bir yerlerde.

İşte bu kitap, bahsettiğimiz arayışın ürünü… Zenginliği, çeşitliliği ve değişik pişirme yöntemleri ile Türk mutfağını dünya mutfakları arasında farklı bir yere oturtan geleneksel lezzetler, Karadeniz’den Bursa’ya, Siirt’ten İzmir’e kadar Anadolu mutfağının farklı bölgelerinden seçildi. Hotpoint-Ariston’un desteği ile hazırlanarak Anadolu’nun bin bir bereketi, annelerimizin emeği ve sevgisini yansıtan “Annemin Yemekleri” kitabı, mutfağınızdaki lezzetler sarmalına unutulmaya yüz tutan kokuları de katmaya hazırlanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER