› 
 › 
Pudra.com 14.12.2011

Craig Russell'den Ölüm Şarkısı

Yerli yerine oturan karakterleri ve sürpriz finaliyle gerilim ustasından birinci sınıf bir polisiye.” Pam Norfolk, Lancashire Evening Post.



1980’lerde yaşları 13 ile 16 arasında değişen üç genç kız, Doğu Alman istihbarat servisi Stasi tarafından acımasız birer katil olarak yetiştirilirler. Teşkilatta bu kızlara “Valkyrie” (İskandinav mitolojisinde, Tanrı Odin’e hizmet eden bir grup genç kız. Odin’in Ölüm Evi’ne girmeye layık olanları seçmek üzere savaş alanlarına gönderilirlerdi) adı verilmiştir. Doğu Almanya’nın çöküşünden sonra bu kızların hakkındaki tüm kayıtlar silinir. Kızlar adeta ortadan kaybolurlar.

1990’larda Hamburg’da kamuoyunda “Melek” olarak tanınan bir kadın tarafından bir dizi cinayet işlenir. 2008 yılında Hamburg’un kırmızı fener bölgesinde bir İngiliz pop şarkıcısı, “Melek” olduğunu ileri süren bir kadın tarafından vahşice öldürülür. Hamburg polis teşkilatından Komiser Jan Fabel olayı soruşturmakla görevlendirilir.

Fabel bu Valkyrie’lerden en az birinin hâlâ faal olduğunu ve artık devlet adına değil, kiralık katil olarak serbest çalıştığını düşünmektedir.

İngiliz pop şarkıcısından sonra Norveç’te bir gazeteci, Sırp bir gangster ve Danimarkalı bir polis öldürülür. Tüm bu cinayetler birbiriyle bağlantılı görünmektedir. Soruşturması Fabel’i dünyanın gelmiş geçmiş en tehlikeli kiralık katiline götürecektir.



“Russell son ana kadar heyecanı ve gerilimi koruyor.”

Daily Express

“Yerli yerine oturan karakterleri ve sürpriz finaliyle gerilim ustasından birinci sınıf bir polisiye.” Pam Norfolk, Lancashire Evening Post

“Kanınızı donduracak bir polisiye… Büyük bir hayal gücü…”
The Times


Ölüm Meleğinin Şarkısı
Craig Russell
DK Kitap
368 Sayfa
21 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER