› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.01.2012

"Dile Benden Ne Dilersen" ama bir şartla...

Dünyada beğeniyle karşılanan çocuk kitaplarının yazarı Dan Gutman'ın Epsilon Yayınevin'nden çıkan yeni kitabı "Dile Benden Ne Dilersen", gizemli bir göktaşıyla gelen cinin çocuklar için nasıl bir macerayı başlattığını anlatıyor.

Çocukken kitap okumayı hiç sevmeyen ama daha sonra birçok başarılı kitaba imza atan Dan Gutman'ın son çocuk kitabı "Dile Benden Ne Dilersen" adını taşıyor. Epsilon Yayınevi'nden çıkan kitabın konusu şöyle:


Alex, Chase ve Bayan Walters'ın beşinci sınıfındaki diğer tüm öğrencilerin tek dileği, son zilin çalmasıyla koşa koşa evlerine gitmektir. Fakat gizemli bir göktaşının sınıf penceresinden şangır şungur içeri girmesi ve içinden muzip bir cinin çıkmasıyla öğrenciler kendilerini büyük bir çılgınlığın içinde bulur. Cin, tüm sınıfın paylaşacağı tek bir dileği gerçekleştireceğini söyler! Ama ne dilediklerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Bu eğlenceli kitabı çocuğunuz için edinmeden önce yazar Dan Gutman hakkında bilgi almak isterseniz www.dangutman.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dile Benden Ne Dilersen
Dan Gutman
Epsilon Yayınevi


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER