› 
 › 
Pudra.com 06.04.2015

Dr. Ayça Kaya'nın yeni kitabı: Beslenme Saati

Dr. Ayça Kaya'nın son kitabı Beslenme Saati, çocuk beslenmesinde rehber olacak birçok bilgiye yer veriyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya, çocuklara doğru beslenme alışkanlığının kazandırılması için annelere hap bilgiler sunuyor.

Sayarak Zayıfla yöntemini geliştiren Doktor Ayça Kaya, yeni kitabıyla bu kez de çocuklar için kollarını sıvadı. "Beslenme Saati" isimli yeni kitabı ile Kaya, sağlıklı çocuk beslenmesinde rehber olacak bilgilerini okuyuculara aktarıyor. Doğru beslenme alışkanlığının çocuklukta başladığına dikkat çeken Dr. Ayça Kaya’nın kitabı, çocuklar için kilo kontrolü, çocuk beslenmesinin püf noktaları, besleyici yemek tarifleri ve gebelik döneminde beslenme bölümlerinden oluşuyor. Bu kitapta Kaya, anne ve anne adaylarına, bebeklikten itibaren doğru yeme ve beslenme alışkanlıklarını kazandıracak hap gibi bilgiler veriyor.

Dr. Ayça Kaya'nın yeni kitabı: Beslenme Saati

"Beslenme Saati"nin bir diyet kitabı olmadığını özellikle vurgulayan Dr. Ayça Kaya, kitabında bir anne olarak kendi çocuklarında deneyimlediği ve kültürel yemek alışkanlıklarımızla ilgili olarak karşılaştığı zorlukların yanı sıra bir hekim olarak da hastalarında gözlemlediği sorunları okuyucularla paylaşıyor.

Doktor Ayça Kaya, Doğan Kitap’tan çıkan üçüncü kitabı "Beslenme Saati" için “Bu kitabı, okuyucularımın çocukları ve kendileri için kilo yönetimini kendi kendilerine yapabilmeleri, çocuklarının ve kendilerinin yeme alışkanlıklarını kendi kendilerine değiştirme becerisini kazanabilmeleri için hazırladım. Umarım bu kitap hem okuyucularım hem de çocukları için yaşam boyunca bir yol gösterici, kilo kontrolü konusunda kılavuz bir kitap olur.” diyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER