› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.08.2013

"Ekolojik Yaşam Rehberi"niz çıktı!

Çevre sorunlarına sebep olan faktörleri azaltmaya evimizden başlayabiliriz. Yeni İnsan Yayınevi'nden çıkan "Ekolojik Yaşam Rehberi" sizin için yol gösterici olabilir.

Artan çevre sorunları, gezegenimizde telafisi çok zor hasarlar oluşturuyor. Neyse ki son zamanlarda çevre konusunda duyarlılık eskiye oranla artmış gibi görünüyor. Artık çevre sorunlarına karşı algılar daha açık.


Bu çevre sorunlarına sebep olan faktörleri azaltmanın evimizden başlayacağını biliyoruz. Selen Özarslan Aktar'ın kaleme aldığı "Ekolojik Yaşam Rehberi", evden başlayan yaşam alışkanlıklarımızı ele alıyor ve yeniden yapılandırıyor. Bedenimize, çocuklarımıza ve evcil hayvanlarımıza gözle görünmeyen ancak uzun süreçlerde zararları ortaya çıkan tüketim alışkanlıklarımızın yerine, sağlıklı bir yaşamın rotasını çiziyor.

Elbiselerimize, yiyeceklerimize, kabımıza-kacağımıza kadar giren kimyasallar, sağlığımızı ciddi şekilde tehdit ederken, yaşadığımız kenti, ülkeyi ve dünyayı boğucu bir şekilde sarıyor. Çözümler her alanda aciliyet gösteriyor ama önce evimizden, kendi sokak kapımızdan başlamak gerekiyor. "Ekolojik Yaşam Rehberi" de bunu amaçlıyor.

Daha Fransa'da lise eğitimini alırken ekolojik sorunlara ilgi duymaya başlayan Selen Özarslan Aktar, ABD'de sürdürdüğü üniversite eğitimi sırasında öğrendiklerini hayata geçirmeye başladı. Fransızca ve İngilizce yüzlerce makale ve kitabı tarayarak ulaştığı bilgileri kendi hayatında test etti ve sonuçları kitabında anlattı.

Pudra.com olarak, çevre duyarlılığı olan herkesi bu rehber kitaptan yararlanarak değişime ve dönüşüme kendi hayatından başlamaya davet ediyoruz.


Ekolojik Yaşam Rehberi
Selen Özarslan Aktar
Yeni İnsan Yayınevi
Fiyatı: 10 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER