› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.01.2011

Güç Duruşu sorunlara çözüm sunuyor!

John Harricharan'ın Güç Duruşu kitabı para, sağlık ve ilişkiler konusundaki sorunlara çözümler sunuyor. Darel Rutherford'un Çözüm Olmak kitabını tamamlıyor...



John Harricharan
Güç Duruşu


"Hayatta sadece 3 sorunumuz var: Para, sağlık ve ilişkiler... Ve şimdi tam 3 dakika ve 3 adımda sorunlarınızı çözerek başarıyla mutluluğu yakalayacaksınız. Gelin hemen başlayalım....”

John Harricharan, bir iş adamı, konuşmacı ve ödüllü bir yazar. Hem doğu hem de batı kültürlerini bir arada yaşayarak büyüdü. Halkının çoğunluğu Doğu Hindistanlı olan Guyana’da doğdu ve sonra Amerikalı oldu.

Bu özellikleri tüm dünyada ona hak ettiği saygı ve övgüyü kazandırdı. Başarının yanı sıra başarısızlığı da deneyimledi. Ve bunlara neden olan olayları, kayıp ve üzüntü hikâyeleri olarak anlatmaktansa cesaret, dayanıklılık ve insan ruhunun yüceliğini anlatan hikâyeleri yaratarak kitaplarını ve seminerlerini gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü konuşmacılarla birlikte seminerler verdi.

Darel Rutherford'un daha önce tanıttığımız Çözüm Olmak kitabında bahsettiği Güç Duruşu bu kitapta en sade ve anlaşılır şekilde anlatılıyor. Dolayısıyla bu iki kitabı birlikte okumakta fayda var.


John Harricharan’ın kitabını okur okumaz, yıllardır, bir süre sonra korkarak eski hallerine geri kaçan bazı öğrencilerimin probleminin çözümünü bulduğumu anladım. Egonun yarattığı o korku dolu zihinsel konuşmaların nasıl üstesinden gelineceğini bulmuştum! John’un kitabındaki çözüm beni çok etkiledi. Hikâyeyi siz de okuduğunuzda, bu muhteşem kitaptaki karakterle siz de kendinizi özdeşleştirdiğinizde sizin için de aynı etkiyi göstereceğine eminim.

Güç Duruşu’nu okuduktan sonra John Harricharan’ı aramaktan ve bu güçlü süreci çalışmalarımda öğretmek için izin istemekten başka çarem yoktu. Üç dakikalık Güç Duruşu benim size sunduğum bir hediye değil; bu John’un, benim üzerimden size sunduğu bir hediyedir.

DAREL RUTHERFORD, Çözüm Olmak



John Harricharan kimdir?
Seçkin bir iş adamı, konuşmacı ve ödüllü bir yazar olan Harricharan, hem doğu hem de batı kültürlerini bir arada yaşayarak büyümüştür. Güney Amerika’nın çoğunluğu Doğu Hindistanlı olan Guyana’da doğmuş ve sonradan Amerikan vatandaşlığına geçmiştir. Profesyonel bir altyapının yanı sıra ender rastlanır duyarlılığı ve etkileyici bir konuşmacı olması kendisine hak ettiği saygı ve övgüyü kazandırmıştır.

Başarının yanı sıra başarısızlığı da deneyimlemiştir. Bunlara neden olan olayları, kayıp ve üzüntü hikâyeleri olarak anlatmaktansa, cesaret, dayanıklılık ve insan ruhunun yüceliğini anlatan hikâyeler olarak kitaplarına ve seminerlerine dâhil etmiştir. Deepak Chopra, Elisabeth Kubler-Ross gibi ünlü konuşmacılarla birlikte seminerler vermiştir. Verdiği dönüşüm mesajları, kendi kişisel gelişim deneyimlerine dayanmaktadır.


Güç Duruşu
John Harricharan
Türkçesi: Bahar Varol
Dharma Yayınları


Çözüm Olmak
Darel Rutherford
Dharma Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER