› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.10.2012

Hangi bitki, hangi hastalıkta, nasıl kullanılmalı?

Prof. Erdem Yeşilada, Hayykitap'tan çıkan "İyileştiren Bitkiler" kitabında, "Hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir ve nasıl kullanılmalıdır?" sorusuna yanıt veriyor.

Bitkilerle tedavi konusunda herkesin beklentisi çok net: Konunun uzmanı güvenilir bir isimden güvenilir bilgiler edinmek. İşte bu beklentiyi karşılayacak bir isimden yeni bir kitap geldi: İyileştiren Bitkiler.

Hangi bitki, hangi hastalıkta, nasıl kullanılmalı?

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Erdem Yeşilada'nın Hayykitap'tan çıkan "İyileştiren Bitkiler" kitabında hastalıklarda faydası kanıtlanmış 75 özel reçete yer alıyor.

Bitkilerle tedavi alanında en son bilimsel bulguları yakından takip eden, 'halk ilaçları’ ile ilgili saha çalışmaları yapan, 40 yıllık birikime sahip, onlarca makalesi ve kitabı olan araştırmacı akademisyen Prof. Yeşilada, bu kitabında "Hangi hastalığa hangi bitki iyi gelir ve nasıl kullanılmalıdır?" sorusunun yanıtını veriyor.

Bu kitapta Alzheimer, anne sütü eksikliği, bağışıklık zayıflığı, bebeklerde gaz sancısı, beyin yaşlanması, böbrek taşı ve kumu, dikkat eksikliği, diş çürükleri, diyabet, diyabetik yaralar, diyabetlilerde yüksek tansiyon, eklem romatizması, erkeklerde cinsel sorunlar, sperm kalitesizliği, saç dökülmesi, göz kapaklarında yangı, gut, güneş yanıkları, hamilelerde bulantı ve kusma, hemoroit, idrar yolu hastalıkları, insülin yüksekliği, yüksek kolesterol, trigliserit yüksekliği, iştahsızlık, kabızlık, kalp ve damar hastalıkları, kan şekeri yüksekliği, karaciğer hasarları, karaciğer kanseri, kemik erimesi, kemoterapiye bağlı bulantı ve kusma, kireçlenme, kronik kalp yetmezliği, meme kanseri, menopoz dönemi şikâyetleri, osteoartrit ağrıları, pankreas kanseri, Parkinson, prostat büyümesi, regl sancıları, bacak şişliği, sınavlarda başarısızlık, sigara tiryakiliği, stres, sonbahar ve kış hastalıkları, uykusuzluk ve yorgunluk, şişmanlık, taşıt tutmasında bulantı ve kusma, ülser, demir eksikliği, aşırı yağlanma, erken yaşlanma sorunlarına doğal çözümler sunuluyor.

İyileştiren Bitkiler
Prof. Erdem Yeşilada
Hayykitap
Fiyatı: 27 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER