› 
 › 
19.07.2022

Hayatınızın kurallarını siz belirleyin

Kişinin kendi gerçeklerine göre özgün bir hayat inşa edebilmesi amacıyla kaleme alınan ‘Hayat Senin, Kuralları Sen Koy’ raflarda yerini aldı.

İZLE: NLP'NİN GELİŞİME ETKİSİ👇 
Toplumsal ve kültürel kalıplardan sıyrılarak, kişinin kendi gerçeklerine göre özgün bir hayat inşa edebilmesi amacıyla yazar Hüseyin Sayın’ın kişisel gelişim türünde kaleme aldığı ‘Hayat Senin, Kuralları Sen Koy’ eseri raflardaki yerini aldı. Okuyucusuna farklı açılardan hayatına bakmayı sağlayan kitap, uygulanabilir pratikler içeriyor.

Hayat Senin, Kuralları Sen Koy’ raflarda yerini aldı.

Okuyucusunu “Kurallarını sizin koyamadığımız bir hayat size ait olmanın çok ötesindedir” anlayışıyla öz benliklerine doğru yolculuğa çıkaran yazar Hüseyin Sayın, İletişim Şah Mat’tan sonraki yeni kitabını kişisel gelişim alanında kaleme aldı. “‘Hayat Senin, Kuralları Sen Koy” isimli kitabıyla Sayın, aynı zamanda bireylerin potansiyellerini keşfetmesine de ışık tutacak ve uygulamaya hızlı geçirilebilecek önerileri okuyucusuyla paylaşıyor.

Yeni kitabıyla okuyucularına farklı kapılar açan ve okuyucusunu başka bir yolculuğa sürükleyen yazar Hüseyin Sayın “Yaşamımızın birçok noktasında bize ait olmayan fakat bize aitmiş gibi hissettiğimiz, doğruluğu kalabalık seslerle onanmış çeşitli kurallarla bir arada yaşıyoruz. Kültürümüzde bu seslerin gücü hiç küçümsenmeyecek bir oranda. Söz konusu bu kural setleri, farkında olalım veya olmayalım hayatımızı, ilişkilerimizi, beklentilerimizi, değerlerimizi, algılama kapasitemizi, gelecek perspektifimizi ve yaşam tarzımızı önemli biçimde yönlendiriyor. 

Okuyucunun kendine ait olan hayatına yeni ve farklı bir perspektif sunmayı hedefleyen kitap, uygulamaya dönmesi kolay birçok önerisi ve yaklaşım sunuyor.  Herkesin kendi yolculuğuna çıkabilmesi adına farklı bakış açılarını sunan kitap, toplamda 23 bölümden oluşuyor. Yazım tekniği, anlatım tarzı ve konulara yaklaşım açısından keyifli, öğretici ve geliştirici bir akışa sahip olan Hayat Senin Kuralları Sen Koy raflarda okuyucusunu bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER