› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.08.2012

İhsan Oktay Anar'ın yeni romanı eylülde

Puslu Kıtalar Atlası", "Kitab-ül Hiyel", "Efrâsiyâb’ın Hikâyeleri" gibi unutulmaz eserlere imza atan usta yazar İhsan Oktay Anar'ın beş yıl aradan sonra gelen yeni romanı "Yedinci Gün", eylülde kitapçılarda.

Türk Edebiyatının usta kalemlerinden İhsan Oktay Anar'ın yeni romanı "Yedinci Gün" eylül ayı başında kitapçılarda olacak.

İhsan Oktay Anar'ın yeni romanı eylülde
İhsan Oktay Anar

Her kitabıyla okuru ayrı meselelerin, mesellerin ve hikayelerin içinde gezdiren, ustalıklı dili ve yarattığı atmosferle Türkçe edebiyatta özgün bir yer edinen Anar, beş yıl aradan sonra tekrar okurlarıyla buluşuyor.

"Puslu Kıtalar Atlası", "Kitab-ül Hiyel", "Efrâsiyâb’ın Hikâyeleri", "Amat" gibi eserlerinden sonra yeni kitabı "Yedinci Gün"de, sıradan insanların sıra dışılığını, bilinen hikayelerin düşlere dönüşümünü, zaafların asilleşmesini, erdemlerin ardındaki günahkarlığı tüm içtenliğiyle anlatıyor.

İnsanın en ilkel ve en asil yanını incelikle ele alıp düşle gerçeğin birbirine dönüştüğü bir hikayeyle kendi zamanını ustalıkla yaratmayı başaran Anar'ın "Yedinci Gün"ü ile çizgilerde değil kürelerde gezinecek, bilinen zamanların bilinmeyen anlarına yolculuk edeceksiniz.

Alışık olmadığınız bu dünyanın kapısından girdiğinizde aşinalık hissedecek, sadeliğin ihtişamına teslim olmanın rahatlığıyla kendinizi akışta yolculuk ederken bulacaksınız.

Yedinci Gün
İhsan Oktay Anar
İletişim Yayınları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER