› 
 › 
Pudra.com 16.07.2013

İnsanların kişiliğini yüzlerinden okuma sanatıyla tanışın

Karşınızdaki kişileri daha iyi yorumlamak ister miydiniz? Öyleyse insanların kişiliklerini yüzlerinden okuyabilmenize yardımcı olacak "Kolay ve Pratik Yüz Okuma Sanatı" adlı kitapla tanışmalısınız.

Karakterleri ele veren şey öncelikle kişilerin yüz ifadesi. Remzi Kitabevi'nden 19 Temmuz 2013 tarihinde çıkacak olan "Kolay ve Pratik Yüz Okuma Sanatı" adlı kitap, bu konuda kolay ve pratik bir başvuru kaynağı.


Bir insanın yüzüne bakınca ara sıra yanılsanız da, genelde onun mutlu mu mutsuz mu, kararlı mı kararsız mı, anlattıklarınıza ilgili mi ilgisiz mi olduğunu hemen anlamanız mümkün.

Bu kitap, karşınızdaki insanları daha iyi tanıyıp daha iyi yorumlamaya yardımcı oluyor. Kitap sayesinde onların kişiliklerini yüzlerinden okuyabilecek, onlarla ilişkilerinizin daha sorunsuz olması yolunda adı atabileceksiniz.

Belki de karşınızdaki kişinin size yalan söyleyip söylemediğini saptayacak ve içinde bulunduğunuz durumu ona göre değerlendireceksiniz.

Aynı şekilde kendinizi de daha iyi tanıyacak, olumsuz tavırlarınızı değiştirecek ve haberdar olmadığınız yeteneklerinizi keşfedeceksiniz.

Metafizik konularında konferanslar vererek ve atölye çalışmaları düzenleyerek dünyayı dolaşan yeni Zelandalı yazar Richard Webster'ın bu kitabı, karşınızdaki kişileri daha iyi yorumlamanıza yardımcı olmayı amaçlıyor.

Yüz Okuma Sanatı
Richard Webster
̈Remzi Kitabevi
Fiyatı: 15 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER