› 
 › 
17.08.2011

İskoçya Sokağı 44 Numara dizisinin ikinci kitabı: Kahve Öyküleri

İngiltere’nin en çok okunan yazarlarında Alexander McCall Smith’in Edinburgh’un renkli simaları ve onların eğlenceli öykülerini kaleme aldığı “Kahve Öyküleri” romanı çıktı.



Alexander McCall Smith’in İskoçya Sokağı 44 Numara dizisi, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıktı. Dizinin ikinci kitabı Kahve Öyküleri’nde ilginç karakterlerin yeni maceraları konu ediliyor.

Narsist ve yakışıklı Bruce emlakçılık kariyeri sona erince şarap tüccarlığına atılır. Uzun süredir Bruce’dan çeken ev arkadaşı Pat Macgregor gerçek aşkı ararken, komşusu Domenica Macdonald’ın çöpçatanlığı yüzünden kendisini bir nüdist pikniğinde buluverir.

Altı yaşındaki olağanüstü çocuk Bertie Pollock, yoga ve pembe tulumlarla dolu bir hayat yerine, her küçük çocuk gibi balık avlayacağı ve rugby oynayacağı bir hayata kavuşmak istemektedir. Bu doğal çocuksu arzuları için baskıcı annesi Irene ile psikoterapisti Dr. Fairbairn’e başkaldırma planları yapan Baertie; annesinin tam tersi pısırık babası Stuart oğluyla Glasgow yolculuğuna çıkar. Bertie iskambil oyununda Glasgow’un ünlü kabadayısı Domuz O’Connor’un parasını alınca, onun da babasının da hayatında önemli değişiklikler olmaya başlar.

İskoçya Sokağı 44 Numara’dan tanıdığımız ilginç kişilerin komik ve son derece eğlendirici maceraları Kahve Öyküleri’nde devam ediyor.

Kahve Öyküleri
Alexander McCall Smith
Çeviren: Çiçek Eriş
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
517 sayfa, 22 TL



www.iskultur.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER