› 
 › 
Pudra.com 01.06.2012

Küçük Oteller Kitabı 2012 çıktı!

14 yıldır yayınlanan tüm zamanların en sevilen rehberi Küçük Oteller Kitabı 2012 Boyut Yayınları'ndan çıktı. Bu yıl kitapta 250 adet küçük otel yer alıyor. Bu rehberi almadan tatil planı yapmayın!

Beş yıldızlı tatilden çok küçük otelleri tercih eden gezginlerin merakla beklediği Küçük Oteller Kitabı'nda bu yıl, 250 adet güzel, özgün ve kalıp dışı küçük otel yer alıyor. Resmi sınıflandırmaların dışında kendi sıfatlarını oluşturan bu otellerin en önemli ortak noktası ise küçük olmaları.

Küçük Oteller Kitabı 2012 çıktı!


Mutlu Tönbekici'nin hazırladığı ve özenle yenilenen bu keyifli rehberde, eski sayılarda bulunmayan 30'dan fazla yeni otele yer verilmiş. 592 sayfadan oluşan Küçük Oteller Kitabı'nda okurları bir de sürpriz bekliyor. Mutlu Tönbekici yine oteller arasına yalnızca dikkatli gezginlerin farkedebileceği, birkaç sahte otel gizlemeyi ihmal etmemiş. Bu otelleri farkedenler her yıl olduğu gibi bu yıl da hemen tweet atmaya başlayacak.

Küçük Oteller Kitabı özel tasarımı, taşınmaya uygun boyutu, haritaları, renkli baskısı, çarpıcı fotoğrafları ve otellere dair verdiği kullanışlı bilgilerle gezginlerin ve tatilcilerin yanından ayırmayacağı bir kitap. Turizmin çevresinde yapılanmaya başladığı küçük otellerin en iyilerini bulabileceğiniz bu rehberde Türkiye'nin her bölgesinden size en uygun oteli kolayca seçebileceksiniz.

Küçük Oteller Kitabı
Mutlu Tönbekici
Boyun Yayınevi
22.90 TL

kucukvebutikoteller.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER