› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.07.2016

Louise Hay'den yeni kitap: Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev

Louise Hay, "Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" kitabında sağlıklı bir hayat için yararlı ipuçlarını bizlerle paylaşıyor. Detaylar Pudra.com'da!

Kitapseverlere güzel haber! "Düşünce Gücüyle Tedavi" kitabının yazarı, metafizik eğitmeni Louise Hay, pilates, meditasyon ve beslenme uzmanı Ahlea Khadro ve kronik sağlık sorunları, bağımlılıklar konusunda uzman Heather Dane’in birlikte kaleme aldıkları şifa kitabı "Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" 1 Ağustos’tan itibaren tüm kitapçılarda olacak.

Louise Hay'den yeni kitap: Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev
Kitaplarında okurlarına yıllarca sağlıklı ve mutlu bir yaşam için neler yapmaları gerektiğini anlatan Louise Hay, şimdi ise okurlarının karşısına Ahlea Khadro ve Heather Dane ile birlikte çıkıyor ve sağlıklı bir yaşam için her zaman yararlanabileceğimiz ipuçlarını paylaşıyor.

Düşüncelerimizin gücü tahmin ettiğimizden çok daha fazla. Olumlu ve olumsuz tüm düşünceler, ruh halimizi ve kendimize olan fikirlerimizi derinden etkiliyor. "Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" kitabının arka kapağında işte böyle yazıyor: “Düşüncelerinizi ve inançlarınızı genişletince, sevginiz özgürce akar. Kendinizi sıkınca, dışarıya kapatırsınız. Son kez âşık olduğunuz zamanı anımsıyor musunuz? Yüreğiniz haykırıyordu! Harika bir duyguydu. Kendinizi sevmek de böyle bir şeydir ve bir kez bu sevgiyi bulunca, asla ondan ayrılmazsınız…”

Bu kitapla, Louise Hay’i hayatı boyunca sağlıklı, canlı ve güçlü kılan ipuçlarını, menüleri, yemek tariflerini ve alıştırmaları öğreneceksiniz. Bunun da ötesinde kalbinizi, bu inanılmaz yolculukta kendinizi sevmenin yollarını keşfedecek, önemini anlayacaksınız.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016 yazının en çok okunan yeni kitapları
Kış boyu sıcak kumlara uzanıp kitap okuyacağımız günlerin hayalini kurmadık mı, kurduk! İşte Pudra.com'un 2016 yazı için nefis okuma önerileri...

Penguenler bile okudu, siz hala okumadınız mı?
Sabahattin Ali’nin 70 yıl önce yazdığı, en iyi satanlar listesinin vazgeçilmezi Kürk Mantolu Madonna, Penguen yayınları tarafından İngilizce yayımlandı.

En iyi kişisel gelişim kitapları
Kişisel gelişim kitaplarının sayısı arttıkça nereden başlayacağınıza karar vermeniz de zorlaşıyor. Pudra.com en iyi kişisel gelişim kitaplarını yazdı.

İstanbul'un en güzel butik kitabevleri
Kendilerine has duruşları, büyük kitapçılarda bile olmayan koleksiyonlarıyla kent kültürünün bir parçası haline gelen ve maalesef sayıları gün geçtikçe azalan butik kitapçılar Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER