› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2012

"Mükemmel Koca" bir katil çıkarsa...

Hayallerinizin erkeği bir katil çıksa ne yapardınız? Epsilon'dan çıkan "Mükemmel Koca" adlı kitapta, katil kocasıyla mücadele eden Tess'in heyecanlı hikayesini bir solukta okuyacaksınız.

Hayallerinizin erkeği bir katilin ruhunu taşıyor olsaydı ne yapardınız? Çok çarpıcı bir soru, değil mi? Epsilon Yayınevi'nin Türkçe'ye kazandırdığı Lisa Gardner imzalı "Mükemmel Koca" adlı kitap, merakla ve heyecanla okunabilen bir roman. Konusu şöyle:


Jim Beckett Tess'in hayallerinin erkeğidir. Fakat Tess bu havalı polisle evlenip çocuğunu doğurduktan iki yıl sonra, kocasının on kadını vahşice öldürmek suçuyla parmaklıkların arkasına gönderilmesine yardımcı olur. Yüksek güvenlikli bir hapishanede tutulmasına rağmen Beckett ona bunu ödeteceğine yemin eder. En sonunda da hapishaneden kaçar ve tüm oyunların en zoru başlar.

Korkuyla geçen bir hayatın ardından Tess daha önce hiç yapmadığı bir şey yapmaya karar verir. Psikolojik olarak harap durumda olan eski bir deniz piyadesinin yardımıyla, kızını korumayı ve kendini savunmayı öğrenecektir.

Beckett'i yakalamak için dört eyaletin o zamana kadar tanık olduğu en büyük insan avı başlamışken, karı koca arasındaki tüyler ürperten buluşma için zaman daralmaktadır. Tess bu sefer öldürmekle öldürülmek arasında seçim yapması gerektiğini çok iyi bilmektedir.

İşte bu heyecanlı hikayesi ile "Mükemmel Koca", bir solukta okumak isteyeceğiniz kitaplardan.


Mükemmel Koca
Lisa Gardner
Epsilon Yayınevi
Fiyatı: 20 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER