› 
 › 
Pudra.com 14.05.2013

Oben Budak'tan yeni kitap: Hayvan

Oben Budak, yeni kitabı "Hayvan"da; kimseye bağlanamayan, hayatı seksle özdeşleştiren, kadını sadece bir zevk aracı olarak gören bir erkeğin gözünden ilişkileri yorumluyor.

Gazeteci, yazar ve DJ Oben Budak, yeni bir kitapla okuyucu karşısında: Hayvan.

Oben Budak'tan yeni kitap: Hayvan
Oben Budak

Geçtiğimiz yaza damgasını vuran "Falan Filan"dan sonra, bu defa "Hayvan" adlı kitabıyla Budak, her zamanki eğlenceli üslubuyla erkek kahramanının gözünden ilişkileri yorumluyor ve insanın hayvanla imtihanını sorguluyor. "Hayat eşittir seks. Kadın eşittir zevk. İlişki eşittir esaret. Aşk eşittir yokluk" diyor.

Esen Kitap etiketiyle yayımlanan kitabın editörlüğünü Berin Yavuzlar üstlenirken, usta çizer Ergün Gündüz yine illüstrasyonlarıyla yazarın kurduğu dünyaya ayna tutuyor.

Kitapta; kimseye bağlanamayan, hayatı seksle özdeşleştiren, kadını sadece bir zevk aracı olarak gören insan suretinde bir hayvan var karşımızda. Başarılı, zengin, yakışıklı vb. bütün sıfatları kendisinde toplayan, hayatta ne istese elde etmiş bir erkek…

Gamsız görünen, gerçekte korkularını gizlemeye çalışan, acıdan korkan bir yalancı kahraman… Kadınların bitmek bilmeyen isteklerine sırtını dönen, “Hayvan olmak gibisi yok” diyen ve kendini sonuna kadar haklı bulan bir megaloman… Ve avlanmaktan yorgun düştüğü bir gün o çok korktuğu aşk kapanına takılan bir yalnız ruh...

İşte şimdi durup bir düşünmek gerekiyor; hepimizde biraz hayvanlık yok mu? Bu “hayvan” haklı olabilir mi? Hayvan olarak mı doğulur, hayvan mı olunur? Kaçtığımız her şey bir gün gelip bizi bulmaz mı? Seks yalnız ruhları doyurur mu? Peki değişim mümkün mü?

Oben Budak'la bu sorulara yanıt aramak mümkün.

Hayvan
Oben Budak
Esen Kitap
Fiyatı: 17.50 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER