› 
 › 
pudra.com 05.04.2011

Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer

Eğer volkanda sosis ızgaranın nasıl yapıldığını, uçsuz bucaksız bir düzlükte iki aracın nasıl çarpıştığını, 8 kişilik kasabadan 11 kişilik bir spor takımının nasıl çıktığını merak ediyorsanız bu kitabı okuyun!

Günün birinde, bir şirket yöneticisi kimsenin cesaret edemeyeceği bir şey yaptı. Bulunduğu çemberi kırdı, kalktı masasından, vurdu çantasını sırtına ve düştü yollara. Gidilmemesi tavsiye edilen yerlere gitti, tükürük çorbası içti, sincap yedi, karafatmaları hüpletti, hayranlık uyandıran manzaraları, kanalizasyonda yaşayan insanları, köpek yiyenleri, pirinç tarlasında balık avlayanları, sokakta uyuyup tanımadığı insanlarla yemeklerini paylaşanları gördü.

Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer

Binrota.com’da 169 tane gezi yazısı bulunan, sitenin en “gezgin” üyelerinden Başar Kurtbayram, gezdiği yerler içinden seçtiği ülkelerle ilgili ilginç anılarını, değişik yerel töreleri ve daha birçok şaşırtıcı anekdotu, “Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer”de topladı. Kurtbayram 16 ay aralıksız yaptığı dünya seyahatinde gezdiği 115 ülke arasından Binrota.com okurlarının katkısıyla derlediği en ilginç 55 yeri kitapta “deli” bir keyifle anlatıyor.

Eğer siz de volkanda sosis ızgaranın nasıl yapıldığını, uçsuz bucaksız bir düzlükte iki aracın nasıl çarpıştığını, 8 kişilik kasabadan 11 kişilik bir spor takımının nasıl çıktığını, hangi nehrin senede iki kez yön değiştirdiğini, helikopterli çobanları ya da Türkleri öldürmenin serbest olduğu ülkenin hangisi olduğunu merak ediyorsanız, kendi yolculuğunuza çıkmadan önce bu kitabı mutlaka okumalısınız.

“Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer”, seyahat acentesi Gazella tarafından desteklenen gezi tutkunlarının sitesi Binrota.com tarafından yayımlanan ikinci kitap. İlk kitap olan “Dünya Kadar Bilgi” site yazarlarının Türkiye ve dünya seyahatlerinden edindikleri izlenimleri içeren gezi yazılarından oluşuyordu.

“Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer” Gazella Turizm ile seyahate çıkan ve Binrota.com sitesine üye olup 24 Mart–10 Nisan tarihleri arasında sitede gezi yazılarını paylaşan tüm üyelere hediye edilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER