› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.12.2009

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz 10 kitap

Şaraptan çizgi romana kadar her ilgi alanına, her bütçeye uygun çok özel 10 kitap…

Sevdiklerinize yeni yılda, sevgililer gününde, doğumgününde, anneler günü veya babalar gününde tüm özel günlerde kitap hediye etmek istiyorsanız, pudra.com olarak seçtiğimiz 10 kitaptan biri benzersiz bir hediye olabilir.

Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz 10 kitap






1. Ara’dan Yetmiş Yedi Yıl Geçti: Best of Ara Güler
Ara Güler'in siyah-beyaz klasikleri, foto-röportajları, ünlü portreleri ve fotoğraflarla biyografisinin bir araya getirildiği bu kitap, anne babanıza ya da fotoğrafa ilgi duyan arkadaşlarınıza verebileceğiniz en güzel armağan.

Ara’dan Yetmiş Yedi Yıl Geçti
Best of Ara Güler
Fotoğrafevi Yayınları









2. Cahillikler Kitabı
“Bildiğinizi düşündüğünüz her şey yanlış” sloganıyla çıkan “Cahillikler Kitabı” serisi, yaygın kanılarla ilgili yanlış bilgilerimizin ve yanlış anlamalarımızın kapsamlı bir listesini sunuyor. Cahillikler Kitabı, Cahillikler Kitabı Hayvanlar Alemi ve Cahillikler Kitabı Sağlık başlıkları altında çıkan üç kitaplık bu seri, hayatı sorgulamayı seven arkadaşlara hediye etmek için iyi bir seçenek.

Cahillikler Kitabı
John Lloyd, John Mitchinson
NTV Yayınları









3. Şarapla Tanışma
İçkilerin en eskisi, en fazla çeşitliliğe sahip olanı ve şüphesiz en asili şarap… Şarabın çok renkli dünyasına bu kitapla adım atmak mümkün. Şarap sever dostlara ya da şarap bilgisi olsun istenilen sevgiliye iyi bir armağan…

Şarapla Tanışma
Şeyla Ergenekon
Remzi Kitabevi










4. İstanbul’un Sayfaları
Üç yüz elliyi aşkın renkli fotoğraf ve Murat Belge’nin rehberliğinde bir tarih ve kültür yolculuğu yapmaya fırsat veren “İstanbul’un Sayfaları”, birbirinden farklı kültürlerin yörüngesine girerek her birinden farklı bir etki alan İstanbul’u anlatıyor. Tarihe ilgi duyan ya da İstanbul’u merak eden arkadaşlarınız için değerli bir hediye!

İstanbul’un Sayfaları
Murat Belge
Doğan Kitap







5. Net 425 G
Anılarıyla ve lezzetleriyle tuttuğu 20 yıllık yemek tarifi defterini kitaba dönüştüren Gamze Bursa’nın Net 425 G kitabında birbirinden leziz yemekler ile kurabiye ve tatlıların yapılışlarını görüyorsunuz. Bu kitap, annenize ve yalnız yaşayan, kendi yemeğini kendi yapan arkadadaşlarınıza, yemek tutukunlarına sunabileceğiniz en iyi hediye gibi görünüyor.

Net 425 G
Gamze Bursa
Dünya Kitapları









6. Komikaze
Erdil Yaşaroğlu’nun birbirinden komik karikatürlerinin yer aldığı “Komikaze” serisi, tam 13 kitaptan oluşuyor. Bu seriden özellikle “Dünyayı Kurtaran İnek”, “Serseriler” ve “Neşeli Günler” en beğenilenler arasında. Ayrıca, ciltli Mini Kitaplar serisi de “İş Dünyası”, “Köpekler”, “Kediler” başlıkları altında üç kitap halinde piyasada. Karikatür severlere ve belki bugünlerde biraz daha gülmeye ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz mutsuz dostlarınıza iyi bir armağan olabilir.

Komikaze
Erdil Yaşaroğlu
Doğan Kitap






7. Velev ki Ciddiyim
Kitapları, köşe yazıları ve tabii Avrupa Yakası dizisiyle mizah anlayışına aşina olduğumuz Gülse Birsel, bu defa yeni kitabıyla güldürmeyi hedefliyor. Toplumsal öfke patlamalarının yaşandığı son dönemlerde, bizim adımıza kitabının kapağından ayakkabısını fırlatıyor bizi bu hale getirenlere. Biraz gevşeyip gülmemizi öğütlüyor. Bu kitap, gülmeye ihtiyacı olan herkes için… Önce kendinize, sonra sevdiklerinize armağan edin!

Velev ki Ciddiyim
Gülse Birsel
Turkuvaz Kitap







8. Dava ve Macbeth
NTV yayınları, dünyaca ünlü edebiyat klasiklerini modern çizgilerle birleştirerek yepyeni bir seriye başladı: Çizgi Roman Dünya Klasikleri. Bu seriyle Shakespeare, Kafka, Dostoyevski, Hugo ve Dickens gibi önemli yazarların başyapıtları modern çizgilerle buluşuyor. Seri, dünyaca ünlü klasikleri okuyanlara da henüz okumamış olan genç, yetişkin herkese hitap ediyor. Bu kitaplar, özellikle ergenlik çağındaki gençlere klasikleri sevdirmek için iyi birer hediye seçeneği…
Dava
Franz Kafka
NTV Yayınları

Macbeth
William Shakespeare
NTV Yayınları




9. Zihin Sizsiniz
Beynimiz nasıl çalışıyor? Beynimiz mi bizi kullanıyor yoksa biz mi beynimizi kullanıyoruz?
Yazar, önce beynimizin ne kadar muhteşem, ne kadar sofistike bir organ olduğunu, sonra bu muhteşem organın ne kadar kolay aldatılabildiğini ve ne kadar kolay şartlandırılabildiğini, daha sonra da şartlanmış zihnimizin bizi nasıl bir hipnoz durumuna sokup yönettiğini anlatıyor. Bilim dünyasıyla ilgili, belgesellere ve yeni bilgilere ilgi duyan yakınlarınızı en mutlu edecek hediye, bu kitap olacaktır.

Zihin Sizsiniz
Ahmet Dinççağ
Beyaz Yayınevi






10. Yolculuğa Çıkanların Küçük El Kitabı
Uçak, otobüs, tren ve adlarını bile bilmedikleri pek çok taşıtla yılda 80 bin kilometrenin üzerinde yol kat eden, Çin Halk Cumhuriyeti’nden Rusya Federasyonu’na dek pek çok ülkeyi gezen David Scott ve sağlık konusunda uzman arkadaşı Dr. William Forgey; gezi tutkunları için eğlence ve gerçeklerle dolu bu kitabı hazırlamışlar. Gezmeyi yaşam biçimi haline getirenlere yeni bir ilham kaynağı olabileceği gibi, bugüne kadar gezi fikrine sıcak bakmayanları da harekete geçirebilecek bir kitap!

Yolculuğa Çıkanların Küçük El Kitabı
David Scott – William W. Forger
İnkilap Yayınevi



Siz de hediye etmeyi düşündüğünüz, hediye edilmesinden memnun olacağınız kitapları bu yazıya yorum yazarak pudra.com okuyucularıyla paylaşabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyoruz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER