Pudra.com 26.02.2014

8 Mart'ta “Bize İyi Bak” Kadınlar Günü Festivali

Geliri Meme Vakfı’na aktarılacak “Bize İyi Bak” Kadınlar Günü Festivali, Depo Dans Zumba ekibi, Garajistanbul ve Türkiye Meme Vakfı işbirliği ile 8 Mart'ta Garajistanbul’da gerçekleşek.

Uluslararası ve ulusal düzeyde birçok sosyal sorumluluk projesi için bağış toplamak adına “Zumbathon®” adı verilen gönüllü organizasyonlar düzenleyen Zumba® Fitness eğitmenleri, “Bize İyi Bak” Kadınlar Günü Festivali kapsamında 8 Mart 2014 Cumartesi günü, 11.00-16.00 saatleri arasında, meme kanserinde erken teşhisin ve mamagrofinin önemi konusunda farkındalık yaratmak için Garajistanbul’da bir araya gelecek.

8 Mart'ta “Bize İyi Bak” Kadınlar Günü Festivali

Depo Dans Zumba ekibi, Garajistanbul ve Türkiye Meme Vakfı’nın ortak girişimi ile hayat bulan etkinlikte; Zumbathon®’un yanı sıra Kekeça beden perküsyon atölyesi, Leyla Alaton, Yasemin Pirinçcioğlu ve Derya Coşkundeniz gibi konusunda uzman konuşmacıların seminerleri, moderatörlüğünü gazeteci-yazar Kalust Şalcıoğlu’nun yapacağı, “Mutlu Kadın” temalı bir söyleşi de yer alacak.

Etkinlikten elde edilen gelir, Türkiye Meme Vakfı'na bağışlanacak ve toplanan bağış ile imkânı olmayan kadınlara ücretsiz mamagrofi olanağı sağlanacak.

Zumbathon® nedir?

Zumbathon®, Zumba® Fitness eğitmenleri ve öğrencilerinin, Zumba®’yı sosyal sorumluluk anlayışları ile birleştirmeleriyle doğmuş bir kavram. Farklı şehirlerde çalışan eğitmenlerin, ihtiyaç sahibi bir kuruma maddi destek sağlamak amacıyla geliştirdikleri ve bilet gelirleri etkinlik öncesinde belirlenen bir kuruma bağışlanan, geniş katılımlı bir Zumba® fitness partisi. Destek vermek isteyen kişiler, sadece bilet satın alarak da Zumbathon®’a katkı sağlayabilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER