pudra.com 21.06.2010

Akbank Sanat Caz Günleri/ Mich Gerber

Müziğinde tekrarlar ve katmanlar kullanarak büyüleyici armoniler ve inanılmaz bir canlı performans dinamizmi yakalayan Mich Gerber, Akbank Sanat'ta

Müziğinde tekrarlar ve katmanlar kullanarak büyüleyici armoniler ve inanılmaz bir canlı performans dinamizmi yakalayan Mich Gerber, kontrbası vurmalı bir saz gibi kullanarak enstrümanının sınırlarını zorluyor. Müziğinde sofistike bir füzyon yaratan sanatçı klasik müzik, avant-garde deneyimler ve teknolojinin ulaştığı noktalar arasındaki gizli köprüleri keşfediyor.

Akbank Sanat Caz Günleri/ Mich Gerber

Kendine özgü sesi yaratmak için eski ton sistemlerini de inceleyen sanatçının bestelerindeki soyut ve doğuya has dokunuşlar, dinleyiciler için farklı atmosferlerin kapılarını aralar. Enstrümanının etrafında dans ederek yaptığı bedensel oyunlar, 200 yıllık kontrbasına kendi kişiliği olan bir partner gibi davranan Mich Gerber'in konserlerine teatral bir hava katıyor. "Mystery Bay" ve "Amor Fati" albümleri, "The Endless String" toplaması ve José Padilla (Café del Mar), Imogen Heap (Urban Species) gibi ünlü isimlerle yaptığı ortak çalışmalarla Gerber, gelecek ve geçmişi sanatın sınırsızlığı içinde buluşturuyor.

23 Haziran Çarşamba Saat: 20.30 / The Seed - Sakıp Sabancı Müzesi
24 Haziran Perşembe Saat: 20.00 / Akbank Sanat


Mich Gerber, kontrbas
Gert Stäuble, davul
Fredrik Gille, perküsyon
Joy Frempong, vokal

Tam: 30 TL Öğrenci: 15 TL


www.akbanksanat.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER