@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.06.2012

Alaçatı'da hayat var: Uluslararası Alaçatı Festivali 2012

Festivaller Alaçatı'ya taşınıyor! "Alaçatı’da Hayat Var" sloganıyla gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012" 15-23 Haziran tarihlerinde.

Yaz demek Alaçatı demek... Temmuz en yoğun sezon olsa da haziran gerçek Alaçatı severlerin şehirle buluştuğu ay. "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012", sanki gerçek Alaçatı severler için düşünülmüş harika bir festival.

Alaçatı'da hayat var: Uluslararası Alaçatı Festivali 2012

"Uluslararası Alaçatı Festivali 2012" Alaçatı'nın spor, eğlence, doğa kadar kültürün de merkezi olması için planlanmış. İlk etkinlik Anadolu Filarmoni Orkestrası'nın 15 Haziran 2012, Çarşamba akşamı Alaçatı Meydanı’nda vereceği konser.

"Alaçatı’da Hayat Var" sloganıyla düzenlenen festival kapsamında, ülkemizi Eurovision’da temsil eden Can Bonomo, memleketin "nevi şahsına münhasır" topluluklarından Luxus, aşkın büyülü sesi Buika, benzersiz sesi, güçlü şarkı sözleri ve etkileyici besteleriyle Cem Adrian, efsane grup MFÖ ve birbirinden başarılı DJ'ler, Bu Bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort’ta Alaçatı severlerle buluşacak. Aynı zamanda Pamela, Bulutsuzluk Özlemi, Grup Gündoğarken, Emir Ersoy Projecto Cubano, Perez Fernandez Cuban Beats ve Sokak Çalgıcıları da Alaçatı Meydanı’nda verecekleri konserlerle festivalin konukları olacak.

Hemen belirtelim. Pudra.com'un en favori şarkıcılarından İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika en iyi şarkılarını bir araya getirdiği “En Mi Piel” albümüyle çıktığı dünya turnesinde Alaçatı'ya da geliyor. “Uluslararası Alaçatı Festivali 2012” kapsamında sevenleriyle yaza merhaba diyecek olan sanatçı 16 Haziran 2012, Cumartesi günü saat 22:00’de, Bu bi Olay Yeri @ Alaçatı Beach Resort'ta sahneye çıkacak.

"Uluslararası Alaçatı Festivali 2012" süresince modacılar MillFest Moda Günleri için bir araya gelecek. Spor meraklıları da Alaçatı Surf İstasyonları’nda düzenlenecek Surf Şampiyonaları’na katılabilecekler.

Kültür Bakanlığı, Alaçatı Belediyesi, Alaçatı Turizm Derneği ve Deli İşi Organizasyonu’nun katkılarıyla gerçekleşecek "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012", Alaçatı'yı tam da en güzel günlerinde ziyaret etmek için iyi bir fırsat. Pudra.com olarak Temmuz ya da Ağustos'u beklemeden, festivali de bahane ederek hemen bir Alaçatı planı yapın diyoruz.
Ayrıntılı bilgi ve biletler için:
Biletix.com


Etiket: festival, konser, müzik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER