Pudra.com 01.07.2014

Babylon Çeşme'de Ağustos 2014 etkinlikleri

Babylon Çeşme, bu yaz birbirinden eğlenceli dans partilerine sahne olacak. Yaz boyunca DJ performanslarının ve partilerin düzenleneceği Babylon Çeşme'nin 2014 Ağustos ayı etkinlik takvimi Pudra.com'da.

Pudra.com olarak yazın keyfini çıkardığımız ve sevdiğimiz mekanlardan olan Babylon Çeşme'nin 2014 Ağustos ayı etkinlikleri yine dopdolu. Babylon Çeşme'nin eğlenceli geceleri, dünyanın en iyi DJ’leri arasında gösterilen David Vendetta’nın 1 Ağustos’ta gerçekleşecek performansı ile başlayacak, 8 Ağustos Milk&Sugar, 9 ve 23 Ağustos Lust, 16 Ağustos Wooden Wisdom ve 29 Ağustos Oldies But Goldies performansları ile devam edecek ve Babylon Soundgarden Çeşme Festivali ile sona erecek.

Babylon Çeşme'de Ağustos 2014 etkinlikleri

David Vendetta: 2002 yılından bu yana Ibiza’dan New York’a, Moskova’dan Marakeş’e kadar dünyanın en iyi rave partilerinde çalan David Vendetta yepyeni parçalarıyla 1 Ağustos’ta Babylon Çeşme’de unutulmaz bir geceye imza atacak.

Milk&Sugar: Alman house müziğinin efsane ikilisi Milk&Sugar, şu sıralar listelerin zirvesinde yer alan "Canto Del Pilón" single’ı ve sevilen mix'leriyle 8 Ağustos gecesi Babylon Çeşme’yi dans pistine çevirmeye geliyor.

Lust: Yiğit Gürcihan, Gazali Görüryılmaz, Doruk Güralp ve Deniz Karaman'dan oluşan DJ dörtlüsü Lust da 9 ve 23 Ağustos geceleri akşamüstü başlayacak Happy Hour etkinliklerinin ardından Babylon Çeşme’de sergileyecekleri interaktif performansla seyircileri dans dünyasının içine sokacak.

Wooden Wisdom: Geçtiğimiz şubat ayında Babylon Asmalımescit’te sergiledikleri performansla ses getiren Wooden Wisdom ikilisi bu kez Çeşme’de 16 Ağustos akşamında hayranlarıyla buluşacak. Sevenleri tarafından çok da bilinmeyen DJ’lik yeteneklerini sergileyecek olan Elijah Wood ile Turquoise Wisdom’dan oluşan Wooden Wisdom, farklı ülkelerden topladıkları 30-40 yıllık kayıtlarla müzik severlere sürprizlerle dolu, bol danslı bir set sunacaklar.

Oldies But Goldies&Babylon Soundgarden Çeşme: 29 Ağustos’ta Murat Abbas ve Murat Beşer ikilisinin klasikleşmiş eğlencesi Oldies But Goldies partisinin ardından 30 Ağustos’ta Babylon Soundgarden Çeşme gerçekleşecek. Erol Alkan, Kölsch, Robag Whrume, Tobias Thomas, Reinard Voight ve Coma gibi Avrupa’nın en tanınmış DJ’lerinin performans sergileyeceği Babylon Soundgarden Çeşme Festivali ile eğlenceli, müzik dolu saatler yaşanacak.

Babylon Çeşme’nin portakal ve limon ağaçları arasındaki plajında gün boyu gerçekleşecek birbirinden eğlenceli etkinliklerle Ağustos ayı boyunca eğlence hiç bitmeyecek. Etkinliklerin biletleri Biletix’te!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER