09.01.2023

Ceza, 13 Ocak'ta hayranlarıyla Küçükçiftlik Park'ta buluşuyor

Türkiye’deki en başarılı isimlerinden Ceza, 13 Ocak Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinden İstanbul'u rap müziğe doyuracak!

Tüm dünyayı kasıp kavuran rap müziğin Türkiye’deki en başarılı isimlerinden Ceza, 13 Ocak Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinden İstanbul'u rap müziğe doyuracak! Türkçe Rap'in mihenk taşı Ceza, konserde “Yerli Plaka”, “Rapstar”, “Holocoust” ve “Suspus” gibi akıllara kazınan ve dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek. Konserin açılışını ise yüksek enerjisiyle, ülkenin en genç trap müzisyenlerinden Mavi yapacak. Kış döneminde kapalı mekâna geçiş yapan KüçükÇiftlik Park’ta, organizasyon URU'ya ait.

Ceza konseri 13 Ocak Küçükçiftlik Park

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 13 Ocak Cuma akşamı sahnesinde Türkçe Rap’in yıldızı Ceza’yı sevenleriyle buluşturacak!

2002 yılında ilk solo albümü “Med Cezir”i yayınlayan Ceza, ardından “Rapstar”, “Feyz Al”, “Yerli Plaka”, “Evin Delisi”, “Bomba Plak”, “Onuncu Köy” ve “Türk Marşı” isimli albüm ve single çalışmalarını yayınladı. “Türk Marşı” yayınlandığı ilk gün müzik listelerine 1. sıradan giriş yaparak müzikseverler ve eleştirmenler tarafından tam not aldı. ABD’li efsanevi rap sanatçısı Tech N9ne’ın “All 6’s & 7’s” albümündeki “Worldwide Choppers” adlı parçada; Tech N9ne, Busta Rhymes, Twista ve Yelawolf gibi rap müziğin dünya genelinde önemli isimleri ile birlikte yer aldı ve yurtdışında da çeşitli konserler verdi.

MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ödül alan ilk Türk sanatçı olan Ceza’nın Mastered for iTunes formatında olan albümü “Suspus” 13 parçadan oluştu. “Suspus” şarkısıyla NPR (Ulusal Halk Radyosu) tarafından açıklanan 2015'in En İyi Şarkıları listesinde yer alan tek Türk müzisyen oldu.

Ceza’dan önce ise sahneye, ülkenin en genç trap müzisyenlerinden biri olan Mavi çıkacak. 2004 yılında Üsküdar’da dünyaya gelen Mavi Solman, sahne adıyla “Mavi”, Uzi’yle imza attığı Senin Uğruna, Gecenin İçine Gir gibi şarkıların yanı sıra Deniyorum Ama, Aşkım gibi teklileri ve VERITAS adlı ilk albümüyle 2020’den bu yana dikkatleri üzerine çekiyor. 

Gecede, ülkenin en iyi hiphop DJ’lerinden biri olan Sivo da DJ setinin başında olacak. 

URU organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında gerçekleşecek konseri kaçırmayın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER