Pudra.com 24.04.2014

Deniz Akkaya ve Mehmet Turgut DJ kabininde

Deniz Akkaya ile fotoğrafçı Mehmet Turgut, yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan Gold’n Rock etkinliği için 26 Nisan'da bir araya geliyor.

Rock tutkunu fotoğrafçı Mehmet Turgut, Deniz Akkaya ile Gold’n Rock için Roxy’nin DJ kabinine geçiyor. Turgut ve Akkaya; 26 Nisan 2014 Cumartesi günü, saat 22.00’de gerçekleşecek Gold’n Rock’ta dinlemekten keyif aldıkları şarkıları dostlarıyla ve müzikseverlerle paylaşacaklar.

Deniz Akkaya ve Mehmet Turgut DJ kabininde

Yakın arkadaş olan ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan Gold’n Rock; bu defa Mehmet Turgut ve Deniz Akkaya’yı bir araya getiriyor. Metallica’dan Alice Cooper’a, Ozzy Osbourne’a kadar sayısız yerli ve yabancı müzisyenle çalışan Turgut ve Akkaya, Roxy’nin büyük ilgi gören yenilikçi etkinliklerinden Gold’n Rock’ta DJ kabinine geçerek kendi müzik arşivlerini dostları ve müzikseverler için çalacaklar.


Bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk, Gonca Vuslateri ile Keremcem, Ferhan-Derya Şensoy, Tuna Kiremitçi ile Ketche, Doğan Duru ile Berk Hakman gibi isimlerin performans sergilediği Gold’n Rock, popüler yüzlerin katılımıyla devam ediyor.

Mehmet Turgut ve Deniz Akkaya'nın birlikte katılacağı Gold’n Rock etkinliğine ait biletler Biletix’ten ve kapıdan temin edilebilir.

Bilgi için: www.biletix.com, www.46magazine.com, www.mehmetturgut.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER